Elite partner

Juniper Networks PTX10001

Een compacte core router ontworpen voor next-generation datacenters en collocation providers.

Serviceprovidersbudgetten zijn zwaar onder de huidige toenemende netwerkverkeersvolumes. Als het erom gaat de operationele kosten onder controle te houden, heeft het hebben van meer capaciteit en grotere poortdichtheden in een kleinere footprint een lange weg te gaan in de richting van het beheer van de kosten in verband met onroerend goed en stroomverbruik.

De PTX10001 pakkettransportrouter voldoet aan die behoefte. De label-switching router (LSR) biedt 10GbE-, 40GbE- en 100GbE-interfaces met hoge dichtheid voor gedistribueerde kernnetwerken en netwerktoepassingen. Het voldoet aan de eisen van internetserviceproviders, leveranciers van grote volumes en exploitanten van meerdere systemen (MSO's) voor kostengeoptimaliseerde IP / MPLS naast bronpakket-routeringsapplicaties in de kern van het content delivery network (CDN).

Juniper Networks PTX10001 Router

De PTX10001 is de eerste vaste router-router die slechts één rack-unit in gebruik heeft en waarmee serviceproviders op biologische wijze transit-punten in hun netwerken kunnen distribueren. Het maakt gebruik van een uitgebreide LSR-functieset voor IP / MPLS zonder concessies te doen aan de prestaties of het gemak van implementatie, twee belangrijke TCO-elementen (Total Cost of Ownership) voor serviceproviders.

Met 3,6 Tbps doorstuurcapaciteit ondersteunt de PTX10001 flexibele interfaceconfiguratieopties, waaronder 144 10GbE-interfaces met behulp van een Quad Small Form-Factor Pluggable Plus (QSFP +) breakoutmodule, 36 40GbE-interfaces met behulp van QSFP + en 36 100GbE-interfaces met QSFP28.

De PTX10001 wordt aangedreven door Juniper Networks Express op maat gemaakt silicium, dat voorspelbare IP / MPLS-prestaties en -functionaliteit levert, en ondersteunt inline 256-AES MACsec-codering op alle interfaces.

Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

Infradata is een bekroonde Juniper Networks partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

PTX10001 kenmerken

Prestaties en schaalbaarheid

PTX10001-routers gebruiken de kracht van Juniper Networks Express-silicium om de prestaties en schaalbaarheid te leveren die serviceproviders nodig hebben om aan de verhoogde verkeersbehoeften te voldoen.

Hoge beschikbaarheid, non-stop actieve routing

Junos OS ondersteunt functies met hoge beschikbaarheid waarmee je software-upgrades en wijzigingen kunt aanbrengen zonder het netwerkverkeer te onderbreken.

Packet Processing Capabilities

Uitzonderlijke pakketverwerking voldoet aan de uitdaging van het opschalen van het netwerk en optimaliseert de IP / MPLS-transitfunctionaliteit voor superieure prestaties.

Compacte vormfactor

Dankzij de 1 U-voetafdruk van de router voldoet de PTX10001 aan de vereisten voor LSR voor transit, met name in opkomende markten waar vastgoed beperkt en kostbaar is.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer