Elite partner

PTX10008 en PTX10016

Een compacte core router ontworpen voor next-generation datacenters en collocation providers.

Operationele efficiëntie is sleutelprincipe van de PTX10000 Series routers. Deze routers pakken de problemen van Service Providers aan omtrent ruimte, vermogen en gewicht, dewelke een grote impact hebben op het budget bij het toenemen van het netwerkverkeer.  Hierdoor maken de PTX10000 routers het voor Providers mogelijk om een core architectuur te bouwen die optimaliserend werkt voor de label-switching router (LSR), Internet peering, backbone, en optical convergence toepassingen voor kleinere, regionale implementaties.

Aangedreven door de custom Juniper ExpressPlus silicon, kan de PTX10000 serie een Throughput aan van 24 tot 48 Tbps en levert zo de capaciteit die je nodig hebt voor de bescherming van je investeringen op lange termijn.

De routers bieden een voorspelbare IP/MPLS packet performantie en functionaliteit en elimineert het complexe packet profiel dat meestal gevonden wordt in uitgebreide, over-engineered network processing units (NPUs) van andere core routers.

Juniper Networks PTX10008

De PTX10000 series bestaat uit twee modellen:

  • De PTX10008 Packet Transport Router heeft een ongekende capaciteit in een 13 U form factor dat ondersteuning biedt aan 24 Tbps per chassis of 72 Tbps per standaard 19-inch telecommunications rack, en tot 240x 100GbE interfaces, 288x 40GbE poorten, of 1152x 10GbE poorten in een single chassis.
  • De PTX10016 Packet Transport Router heeft een ultra hoge systeem capaciteit in een 21 U platform dat ondersteuning biedt aan 48 Tbps per chassis of 96 Tbps per standaard 19-inch telecommunications rack, en tot 480x 100GbE, 576x 40GbE, of 2304x 10GbE interfaces.

Door het bieden van een ongekende 100GbE poort densiteit—tot 480 in een single chassis—kunnen de PTX10000 line routers je het vermogen geven om je core network naadloos te later evolueren van een bestaande 10GbE en 40GbE architectuur tot 100GbE.

Met zijn erg geoptimaliseerde en compacte form factor is de PTX10000 serie ideal voor  beperkte ruimtes en voor kantoren in opkomende markten waar plaats en vermogen van groot belang zijn.

Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

Infradata is een bekroonde Juniper Networks partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

PTX10000 Features

Hoge Capaciteit en Performantie

De PTX10000 biedt tot 48 Tbps per chassis en beschermt zo jouw investeringen bij het groeien van je bedrijf en het toenemen van het dataverkeer. Door het gebruik van de Juniper Networks ExpressPlus™ silicon kan de PTX10000 tot 3 Tbps per slot bieden.

Operationeel sterk

De PTX10000 biedt een set van IP/MPLS services, een consistente lage latentie, en wire-rate forwarding at scale, alsook een hoge betrouwbaarheid om zo aan strikte service-level agreements (SLA's) te kunnen voldoen.

Source Packet Routing in Networking (SPRING)

De SPRING breng een vertrouwde source node om een forwarding path te selecteren die anders is dan het meest gebruikte, snelste path. Deze back-up path met Fast Rerouting (FRR) kan gebruikt worden bij een foute link of node.

SDN Programmeerbaarheid

De PTX10000 zorgt voor virtuele innovatie in de service provider core. Gebruik makend van de NorthStar Controller, zal de PTX10000 zowel de IP als transport layers optimaliseren om zo operaties te automatiseren en schaalbaar te maken.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer