Elite partner

Juniper Networks PTX1000

Verscheidene toepassingen binnen de Converged Supercore architectuur.

De PTX1000 Packet Transport Router biedt interfaces met hoge densiteit van 10GbE, 40GbE, en 100GbE voor Distributed Core Networks en netwerk toepassingen, om zo tegemoet te komen aan de hoge eisen van Internet Service Providers en hoog volume content providers.

De PTX1000 neemt slechts twee rack units in beslag en is daarmee de eerste Fixed-configuratie core router die Service Providers het mogelijk maakt om peering points te spreiden doorheen het netwerk. Daarnaast ook gebruik makend van een rijk IP/MPLS feature set zonder toe te geven op performantie of inzetbaarheid, wat twee factoren zijn die mee de Total Cost of Ownership (TCO) bepalen voor Service Providers.

PTX1000

De PTX1000 heeft 2.88 Tbps aan transmissie capaciteit en heeft verscheidene interface mogelijkheden, gebruik makende van een quad small form-factor pluggable plus (QSFP+). Breakout modules zijn er tot 288x 10GbE interfaces, 72x GbE interfaces van 40 Gbps met een QSFP+ breakout module, of tot 24x 100GbE interfaces met QSFP28.

Net zoals andere routers in de PTX Series, is de PTX1000 aangedreven door de Juniper Networks ExpressPlus™ custom silicon om IP/MPLS packet performantie en functionaliteit te verzekeren.

Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

Infradata is een bekroonde Juniper Networks partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

PTX1000 Features

Performantie en Schaalbaarheid

Met de kracht van de Juniper ExpressPlus silicon kunnen de PTX1000 routers ervoor zorgen dat service providers de nodige performantie en schaalbaarheid krijgen om te kunnen omgaan met toenemend dataverkeer.

High Availability

Het Junos OS ondersteunt high availability features die software upgrades en wijzigingen mogelijk maken, zonder invloed te hebben op het netwerkverkeer.

Packet Processing Mogelijkheden

Door middel van uitstekende packet processing mogelijkheden wordt het minder uitdagend om het netwerk te schalen en tegelijkertijd de IP/MPLS transit functionaliteit te optimaliseren voor een algemeen betere performantie.

Compact Form Factor

Door zijn kleiner formaat, kan de PTX1000 de behoeften tegemoet komen van Internet Exchange punten, collocaties, centrale kantoren en regionale netwerken, vooral in opkomende markten.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer