Juniper Networks

PTX Serie Packet Transport Routers

Gebouwd voor het optimaliseren van netwerken van alle typen: IP/MPLS, peering, metropolitan, geconvergeerde IP en optisch.

Converged Supercore: Het perspectief van Juniper: fysieke en virtuele innovaties, de allerbeste chips en programmeerbare SDN's.

De routers in de PTX Series vormen de basis van de Converged Supercore®-architectuur, die goede prestaties, integratie van optisch transport en elegante implementatiemogelijkheden biedt. Ze ondersteunen high-density 100 GbE-omgevingen met een energieverbruik van minder dan een halve Watt per Gbps.

Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

Kenmerken van de PTX serie

Innovatieve architectuur

Met de Converged Supercore®-architectuur kunnen serviceproviders de onzekerheden en hoge kosten elimineren van de planning en provisioning van kern-, peering-, metropolitan-, geconvergeerde IP- en optische netwerken.

Compacte behuizing

De PTX3000 is de enige verkrijgbare ETSI-compliant kernrouter van 300 mm.

Complete stedelijke netwerken

Dit zijn de enige routers ter wereld waarmee IP en optisch volledig kunnen worden samengevoegd in een totaaloplossing die geschikt is voor elke telecomomgeving.

WAN SDN-verkeersoptimalisatie

NorthStar Controller biedt je netwerkoperators complete zichtbaarheid en gedetailleerde controle over je netwerkverkeer met routers in de PTX Series.

Toonaangevende dichtheid

De routers in de PTX Series leveren maximaal 3 Tbps per sleuf.

Ongelooflijke schaalbaarheid

Dankzij de 3 Tbps per sleuf, die wordt gerealiseerd met de ExpressPlus™-chips van Juniper Networks, kunnen serviceproviders de capaciteit vergroten zonder hun netwerk en faciliteiten te hoeven uitbreiden.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer