Juniper Networks

MX960 5G Universal Routing Platform

Betrouwbaarheid en prestaties op schaal voor service providers en enterprise applicaties.

De hoge capaciteit MX960 5G Universal Router is uitgerust met uiterst schaalbare routing, switching, security en service functies die netwerk consolidatie en service convergentie mogelijk maken.

De SDN-ready MX960 5G Universal Router brengt hoge prestaties, betrouwbaarheid en schaal voor service providers en enterprise applicaties. Het biedt 10,56 Tbps systeemcapaciteit in een derde van een standaard telco rack, met ondersteuning voor hoge dichtheid 10 GbE, 40GbE en 100GbE interfaces, evenals legacy SONET / SDH, ATM, en PDH connectiviteit.

Aangedreven door Junos OS en de programmeerbare Junos Trio-chipset, de MX960 levert hoge prestaties, betrouwbaarheid en schaal om een kosten effectieve digitale transformatie mogelijk te maken en te zorgen voor een positieve klantervaring onder alle netwerk omstandigheden. Belangrijkste kenmerken zijn ondersteuning voor een breed scala aan L2/L3 VPN-diensten en geavanceerde breedband netwerk gateway-functies, samen met geïntegreerde routing, switching en veiligheidsdiensten.

MX960

Juniper MX960 Specificaties

  • System Capacity: 10.56 Tbps
  • Switch Fabric Capacity per Slot: 480 Gbps
  • DPCs and/or MPCs per Chassis: 11 or 12 (depending on protection scheme)
  • Chassis per Rack: 3
  • Dimensions: (W x H x D) 17.37 x 27.75 x 28 in (total depth includes standard cable manager measurements) (44.11 x 70.49 (16 U) x 71.1 cm)
  • Maximum Weight: 334 lb / 151.6 kg
  • Mounting: Front or center

Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

Juniper MX960 kenmerken

Investeringsbescherming

Schaalt naar 10,56 Tbps en verder, met ondersteuning voor 40 100 GbE interfaces en honderden 10GbE interfaces om investeringsbescherming te verzekeren.

Brede set aan services

Intergreert een brede set aan services, waaronder carrier-grade NAT (CGNAT, stateful firewall en deep-packet inspectie, bij hoge schaal, zonder impact op de prestaties van de forwarding plane en op de stabiliteit van de control plane.

Naadloze integratie

Integreert naadloos met-standaard gebaseerde SDN controllers zoals de Contrail Cloud Platform.

Ankerpunt voor de service ketens

Fungeert als een ideaal ankerpunt voor de service ketens met fysieke en virtuele elementen, schakelt zeer elastisch, geautomatiseerd en aangepaste dienstverlening in.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer