Juniper Networks

MX80 3D Universal Edge Router

Voor ondernemingen en service provider netwerken

De MX80 ondersteunt twee MIC ingangen en vier 10GbE poorten voor flexibele service binnen bedrijven en service provider netwerken.

De Juniper MX80 3D Universal Edge Router is een flexibele, uiterst complete MX Series oplossing voor managed services en bedrijfstoepassingen.

De Juniper MX80 komt in twee vormfactoren:

  • De MX80 ondersteunt twee Modular Interface Card (MIC) ingangen voor interface flexibiliteit en vier vaste 10GbE-poorten.
  • De MX80-48T ondersteunt 48 vaste Gigabit Ethernet-interfaces en vier vaste 10GbE-poorten

Beide MX80 opties hebben een extra MIC sleuf aan de achterzijde met multiservice kaart ondersteuning voor gevirtualiseerde netwerk diensten, zoals Carrier Grade NAT (CGNAT), stateful firewall en IPSec.

Met zijn compacte vorm en ondersteuning voor gevirtualisueerde services, de MX80 stelt klanten in staat om kapitaal en operationele efficiëntie te optimaliseren, zonder afbreuk te doen aan de prestaties en de mogelijkheden.

 

MX80

 

Specificaties Juniper MX80

  • System Capacity: 80Gbps
  • Switch Fabric Capacity per Slot: N/A
  • DPCs and/or MPCs per Chassis: N/A, 2 optional MICs
  • Chassis per Rack: 24
  • Dimensions (W x H x D) Chassis: 44,5 x 8,9 x 59,6 cm
  • Maximum Weight: 13,7 kg
  • Mounting: Front or center


Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

Juniper MX80 kenmerken

Broad Universal Edge Portfolio

Broad Universal Edge Portfolio met Junos OS en Junos Space biedt efficiëntie en compromisloze operationele uitmuntendheid bij bedrijven en alle soorten service providers.

Schaalbaarheid en prestaties

Schaal en Prestaties met 3D-model biedt op lange termijn investering bescherming van 20 Gbps tot 80 Tbps om aan alle zakelijke en technische eisen te voldoen.

SDN-Ready

SDN-Ready zorgt voor een naadloze integratie met SDN-controllers, zoals Juniper Networks Contrail en maakt elastische dienstverlening en maatwerk voor een vereenvoudigde bediening en concurrerende differentiatie.

Betrouwbaar

Ongeëvenaarde betrouwbaarheid biedt non-stop beschikbaarheid van de dienst en hoogwaardige QoS voor always-on / always-connected bedrijven en particuliere klanten.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer