Juniper Networks

MX5 3D Universal Edge Router

Compact, zeer compleet, software upgradeable

MX5 3D Universal Edge Router is een flexibele, uiterst complete MX Series oplossing voor managed services en bedrijfstoepassingen. Uitgerust met een configureerbare Modular Interface Card (MIC) voor flexiele netwerk connectiviteit en een additionele MIC aan de achterkant die plaats biedt voor een multiservice kaart voor gevirtualiseerde netwerkdiensten zoals Carrier Grade NAT (CGNAT, statefull firewall en IPsec.

Met een software upgrade kan de poort capaciteit en de prestaties worden verhoogd. De MX5 is namelijk op te schalen naar een MX10, MX40 of MX80. Dit stelt klanten in staat te schalen in bandbreedte en diensten, het minimaliseren van investeringen op voorhand welke ruimte biedt aan toekomstige groei vereisten.

 

MX5

Specificaties Juniper MX5

  • System Capacity: 20Gbps
  • Switch Fabric Capacity per Slot: N/A
  • DPCs and/or MPCs per Chassis: N/A, 2 optional MICs
  • Chassis per Rack: 24
  • Dimensions (W x H x D) Chassis: 44,5 x 8,9 x 59,6 cm
  • Maximum Weight: 13,7 kg
  • Mounting: Front or center

Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

Juniper MX5 Kenmerken

Broad Universal Edge Portfolio

Broad Universal Edge Portfolio met Junos OS en Junos Space leveren efficientie en compromisloze operationele uitmuntendheid bij bedrijven en alle soorten service providers.

Schaalbaarheid en prestaties

Schaal en Prestaties met 3D-model biedt op lange termijn investering bescherming van 20 Gbps tot 80 Tbps om aan alle zakelijke en technische eisen te voldoen.

SDN-Ready

SDN-Ready zorgt voor een naadloze integratie met SDN-controllers, zoals Juniper Networks Contrail en maakt elastische dienstverlening en maatwerk voor een vereenvoudigde bediening en concurrerende differentiatie.

Betrouwbaar

Ongeëvenaarde betrouwbaarheid biedt non-stop beschikbaarheid van de dienst en hoogwaardige QoS voor always-on / always-connected bedrijven en particuliere klanten.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer