Juniper Networks

MX480 5G Universal Routing Platform

Agile edge router voor service providers en cloud applicaties

De MX480 5G Universal Router stelt service providers in staat om geavanceerde zakelijke en residentiële toepassingen en services te leveren.

De SDN-ready MX480 5G Universal Router levert hoge prestaties, betrouwbaarheid en schaalbaarheid voor service providers en cloud applicaties.

 Met acht rack units (8 U) en 5,76 Tbps systeemcapaciteit, de MX480 biedt hoge-dichtheid 10 GbE, 40GbE, 100GbE interfaces, evenals ondersteuning voor legacy SONET / SDH, ATM, en PDH connectiviteit.

De Juniper MX480 adresseert flexibel een breed scala van toepassingen, met inbegrip van infrastructuur PE, zakelijke en residentiële edge, mobiele service kern, cloud, kabel, data-center edge en datacenter interconnect.

MX480

Juniper MX480 Specificaties

  • System Capacity: 5.76 Tbps
  • Switch Fabric Capacity per Slot: 480 Gbps
  • DPCs and/or MPCs per Chassis: 6
  • Chassis per Rack: 6
  • Dimensions (W x H x D): 17.45 x 14 x 27.75 in (total depth) includes standard cable manager measurements) (44.3 x 35.6 x 70.5 cm)
  • Maximum Weight: 180 lbs / 81.6 kg
  • Mounting: Front or center

Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

Juniper MX408 kenmerken

Uitstekende verhouding

Uitstekende verhouding van omvang tot capaciteit en dichtheid brengt nieuwe efficiëntie van verschillende toepassingen.

Betrouwbaar

Hoge betrouwbaarheid waarborgt nonstop service beschikbaarheid voor sterke productiviteit en end-user ervaring.

Flexibele licentie

Levert flexibele licentie ondersteuning voor een brede set van router integratie, inclusief carrier-grade NAT (CGNAT, stateful firewall, IPsec, doorstroming en video bewaking, load balancing en veel meer.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer