Juniper Networks

MX240 5G Universal Routing Platform

Flexibele en compacte edge router voor service provider applicaties

De krachtige en compacte MX240 5G Universal Router geeft ondersteuning voor een breed scala aan bedrijfs- en particuliere toepassingen evenals data centers en enterprise applicaties.

De SDN-ready MX240 5G Universal Router levert hoge prestaties, betrouwbaarheid en schaalmogelijkheden voor een breed scala aan service provider en bedrijfstoepassingen, waaronder zakelijke en residentiele breedbanddiensten en hoog volume data center internetworking. 

Met slechts een vijf rack unit (5 U), de MX240 is een compact, modulair platform met een systeem capaciteit van 1,92 Tbps. Het ondersteunt gelijktijdig hoge dichtheid 10GbE, 40GbE en 100GbE interfaces en SONET/SDH, ATM en PDH connectiviteit. De MX240 ondersteunt tevens geavanceerde timing mogelijkheden evenals Junos Fusion technologie en Juniper's Virtual Chassis technologie, welke helpen in het stroomlijnen van het design en de exploitatie van het netwerk.

Voor kosteffectieve besparing en onderhoud, de MX240 deelt een gemeenschappelijke set van field-replaceable units (FRUs) met de Juniper MX960 en de Juniper MX480, waaronder routing, controle en switching componenten en lijn- en servicekaarten. Zijn veerkrachtige en volledig redundante architectuur zorgt voor een consistente operatie en service omgeving.

MX240

Juniper MX240 Specificaties

  • System Capacity: 1.92 Tbps
  • Switch Fabric Capacity per Slot: 480 Gbps
  • DPCs and/or MPCs per Chassis: 2 (typical) or 3 (optional)
  • Chassis per Rack: 9
  • Dimensions (W x H x D): 17.45 x 8.71 x 27.75 in (total depth includes standard cable manager measurements) (44.32 x 22.12 x 70.49 cm)
  • Maximum Weight: 130 lbs / 59 kg
  • Mounting: Front or center

Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

Juniper MX240 kenmerken

Ruimte-efficient

Hoge dichtheid, hoge prestatie en volledige router in een ruimte-efficiente vorm factor.

Meerdere niveaus van redundantie

Ondersteunt meerdere niveaus van redundantie om aan een verscheidenheid van zakelijke en technische eisen te voldoen.

Geschikt voor

Uitermate geschikt voor enterprise, data centers en kleine edge applicaties van service providers.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer