Juniper Networks

MX204 3D Universal Edge Router

Ultrahoge 10 GbE / 100 GbE-dichtheid in een compacte en kracht geoptimaliseerde form factor.

Juniper MX204

De SDN-ready MX204 3D Universal Edge Router is een cloud-grade routeringsplatform met een ultrahoge dichtheid en doorvoer in een ruimte- en energie-geoptimaliseerd pakket. De MX204 biedt een antwoord op de opkomende Edge- en Metro Ethernet-netwerkbehoeften van serviceproviders, mobiele operators, web-scale operators en MSO's door 800 Gbps doorvoer te leveren ter ondersteuning van 10GbE-, 40GbE- en 100GbE-interfaces met hoge dichtheid, alles in slechts één rack-eenheid .

Powered by Junos OS en de programmeerbare Trio-chipset, ondersteunt de MX204 een uitgebreid pakket van routerings-, switching-, beveiligings- en servicefuncties die beschikbaar zijn in grote MX-serie platforms, inclusief ondersteuning voor automatisering en telemetrie-mogelijkheden die als basis dienen voor het toekomstige Self-Driving Network™. Bovendien ondersteunt de MX204 de strenge timing- en synchronisatie-eisen van mobiele en financiële diensten...

 

MX204

Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

Juniper MX204 kenmerken

Hoge dichtheid en doorvoer

800 Gbps systeemdoorvoer en ondersteuning voor maximaal 24 10 GbE, 4 40 GbE of 4 100 GbE interfaces per chassis.

Compact ontwerp

Edge router met alle functionaliteiten die een ultrahoge dichtheid en doorvoer bieden in een compacte 1 U-vormfactor.

Kracht en koeling

Uitstekende energie-efficiëntie, verbruikt slechts 0,9 W / Gb, een kritische overweging voor cloud-grade en collocatie-netwerken. De MX204 biedt redundante voedingen en ventilatoren en voldoet aan de NEBS-normen.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer