Juniper Networks

MX2008 3D Universal Edge Router

Ultrahoge capaciteit, prestaties en dichtheid in een voor de ruimte geoptimaliseerde Form Factor.

De SDN-ready MX2008 3D Universal Edge Router is een ruimte efficiënt, hoog-capaciteit en hoogwaardig carrier-grade routeringsplatform dat serviceproviders en cloud-operators helpt om groei op lange termijn aan te pakken. Met 40 Tbps systeemcapaciteit en toonaangevende oplossingen en een interface dichtheid van slechts 24 rack-eenheden. 

Met tot 16 Tbps bidirectionele doorvoer van vandaag ondersteunt de MX2008 960 10 GbE-interfaces, 240 40 GbE-interfaces of 160 100 GbE-interfaces in één chassis. Deze ultrahoge prestaties en dichtheid maken hem ideaal voor een breed scala aan Edge, geconsolideerde Edge / Core en Core-toepassingen, waaronder zakelijke VPN's en Multiplay van de volgende generatie voor breedband en internet-en datacenter-internetwerk met grote volumes. Daarnaast ondersteunt de MX2008 geavanceerde timing- en virtualisatiemogelijkheden die voldoen aan de strenge eisen van mobiele services. 

MX2008

De Juniper MX2008 heeft de hoogste netwerkbeschikbaarheid

 De MX2008 garandeert de hoogste niveaus van netwerkbeschikbaarheid met een uitgebreide reeks veerkrachtige functies, waaronder N + 1-fabric redundantie, redundantie van besturingsvakken, N + N-powerfeed-redundantie en zelfs N + 1-voedingsmodule redundantie. Bovendien ondersteunt Virtual Chassis-technologie redundantie op chassisniveau, terwijl je twee routers als een enkel element kunnen beheren.

Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

Juniper MX2008 kenmerken

Hoge schaalbaarheid en dichtheid

Biedt hoge schaal en dichtheid, met 40 Tbps systeemcapaciteit en ondersteuning voor maximaal 960 10 GbE, 240 40 GbE of 160 100 GbE-interfaces (de hoogste dichtheid per 100GbE-dichtheid die momenteel beschikbaar is in de branche).

Lange-termijn bescherming van investeringen

Biedt een toekomstbestendige schaalbaarheid voor langetermijngroei en een upgradepad voor bestaande MX-klanten, met ondersteuning voor dezelfde MPC's als MX240, MX460, MX960, MX2010 en MX2020 3D Universal Edge Routers.

Non-stop beschikbaarheid van services

Combineert ondersteuning voor het carrier-kwaliteit Junos-besturingssysteem met een volledig redundante architectuur voor beschikbaarheid van non-stopservices onder alle netwerkomstandigheden.

Breed scala aan toepassingen

Adressering van kern-, converged edge- en core- en edge-applicaties die residentiële en zakelijke services, datacenter-interconnect, SDN-gateway, routing van services en vele andere omvatten.

Geavanceerd stroomontwerp

Biedt geavanceerde energiebesparende functies die de operationele kosten helpen beperken en zorgen voor uitzonderlijke efficiëntie.

SDN-Ready

Met op standaard gebaseerde SDN-controllers, zoals het Contrail Cloud Platform, maakt de MX2008 een SDN-gateway tussen fysieke en virtuele netwerkelementen.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer