Juniper Networks

MX150 3D Universal Edge Router

High-performance routing voor applicaties met een lage bandbreedte

De compacte MX150 is een high-performance, feature-rijke 40 Gbps edge-router die bij uitstek geschikt is voor serviceaanbieders met een lagere bandbreedte en gedistribueerde service-architecturen en voor enterprise WAN-gebruik. Met ondersteuning voor een uitstekende mix van 10/100/1000 en 10GbE-interfaces en een verscheidenheid aan geïntegreerde services, waaronder IPsec, alles in één rackeenheid (1 U), helpt de MX150 waardevolle ruimtevoorzieningen te besparen en kosten te besparen die verband houden met stroom en koeling. 

Juniper MX150 met Junos-besturingssysteem en vTrio

De MX150 werkt met het Junos-besturingssysteem en wordt aangedreven door de gevirtualiseerde, programmeerbare Trio-chipset (vTrio), die samen routeringsfuncties van wereldklasse bieden in een kosten efficiënt pakket. Ondersteuning van Junos OS en vTrio zorgt ook voor operationele consistentie met het MX Series-portfolio, inclusief volledige ondersteuning voor de Junos Automation Toolkit en de Juniper Extension Toolkit.

MX150

Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

Juniper MX150 kenmerken

Compact ontwerp

Krachtige, ruimtebesparende edge-router in een compacte 1 U-vormfactor.

Geïntegreerde beveiliging

Geïntegreerde IPsec voor veilige VPN-services.

Operationele consistentie

Consistentie met het MX-serie portfolio en Juniper's carrier-grade vMX Virtual Router

Ruimte- en kostenefficiëntie

Ondersteuning voor 10/100/1000 en 10GbE-interfaces om ruimte te sparen en kosten te besparen die verband houden met stroom en koeling.

Prestatie

Superieure prestaties en schaalbaarheid

Automatisering

Ondersteuning voor volledige automatisering, inclusief de Junos Automation Toolkit en de Juniper Extension Toolkit

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer