Juniper Networks

MX104 3D Universal Edge Router

Edge services voor metro service providers

De veelzijdige MX104 router biedt Ethernet aggregatie en levert edge services voor metro service providers.

De SDN-ready MX104 3D Universal Edge Router is een modulaire, volledige uitgeruste MX-series platform gebouwd voor ruimte- en vermogensbeperkende service providers en bedrijfsfaciliteiten. De MX104 is ontworpen om diverse access services samen te voegen, naast het leveren van edge diensten voor metro service providers.

De MX104 biedt 80 Gbps capaciteit, met vier vaste 10GbE poorten en vier Modular Interface Card (MIC) ingangen voor flexibele netwerk connectiviteit en gevirtualiseerde netwerk services. Geoptimaliseerd voor centrale office implementaties, de MX104 ondersteunt een redundante  besturingsvlak voor hoge beschikbaarheid en de chassis is milieuvriendelijk gehard om in te zetten in buitenverblijven en terminals op afstand.

 

MX104

 

Specificaties Juniper MX104

  • System Capacity: 80 Gbps
  • Switch Fabric Capacity per Slot: N/A
  • DPCs and/or MPCs per Chassis: N/A, 4 optional MICs
  • Chassis per Rack: 12
  • Dimensions (W x H x D): 17.5 x 6.13 x 9.5 in (44.5 x 15.55 x 24.13 cm)
  • Maximum Weight: 32 lb / 14.5 kg
  • Mounting: Rack mounting


Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Juniper MX104 kenmerken

Broad Universal Edge Portfolio

Broad Universal Edge Portfolio met Junos OS en Junos Space biedt efficiëntie en compromisloze operationele uitmuntendheid bij bedrijven en alle soorten service providers.

Schaalbaarheid en prestaties

Schaal en prestaties met 3D model biedt op lange termijn investeringsbescherming om aan alle zakelijke en technische eisen te voldoen.

Naadloze integratie

Biedt naadloze integratie met SDN controllers zoals de Juniper Networks Contrail; stelt elastische dienstverlening en maatwerk voor een vereenvoudigde bediening en concurrerende differentiatie.

Betrouwbaar

Ongeëvenaarde betrouwbaarheid biedt non-stop beschikbaarheid van de dienst en hoogwaardige QoS voor always-on / always-connected bedrijven en particuliere klanten.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer