Juniper Networks

MX10003 3D Universal Edge Router

Ultrahoge prestaties en dichtheid in een ultraefficiënte vormfactor.

De servicegerichte MX10003 is een ruimte- en energie geoptimaliseerde cloud edge-router die serviceproviders en cloud-operators helpt om langetermijn groei van verkeer, abonnementen en services te faciliteren. Het biedt een ultrahoge dichtheid en doorvoer in slechts drie rack-eenheden.

De Juniper MX10003 edge-router

Met 4,8 Tbps doorvoer ondersteunt de MX10003 maximaal 144 10GbE-interfaces, 36 40 GbE-interfaces of 24 100GbE-interfaces in één chassis. De hoge prestaties en dichtheid maken het ideaal voor een breed scala aan zakelijke en residentiële services en mobiele en cloud-applicaties, waaronder zakelijke VPN's, multiplier van de volgende generatie, high-volume internet, metro-Ethernet-services en datacenter-internetworking.

MX10003

Daarnaast ondersteunt de MX10003 geavanceerde timing, MACsec-codering en geavanceerde automatisering- en telemetriemogelijkheden die de basis leggen voor autonome netwerken.

De MX10003 levert ook de hoogste niveaus van netwerkbeschikbaarheid met veerkrachtfuncties die redundantie met besturingsvlakken en overtolligheid van de N + 1 voedingsmodule omvatten. Bovendien ondersteunt Virtual Chassis-technologie redundantie op chassisniveau, terwijl gebruikers twee routers als een enkel element kunnen beheren.

Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

Juniper MX10003 router functies

Hoge schaal en dichtheid

Biedt 4,8 Tbps systeemcapaciteit en ondersteunt maximaal 144 10 GbE, 36 40 GbE of 24 100 GbE interfaces per chassis.

Bescherming van investeringen

Biedt cloud-grade, toekomstbestendige schaal voor langetermijnverkeer, groei van abonnees en services.

Non-stop beschikbaarheid van service

Combineert ondersteuning voor het Junos-besturingssysteem met carrier-kwaliteit met een volledig redundante architectuur voor beschikbaarheid van non-stopservices onder alle netwerkomstandigheden.

Ruimtebesparend en energiezuinig

Biedt geavanceerde energiebesparende functies in een kleine vormfactor om OpEx te helpen behouden en uitzonderlijke efficiëntie te garanderen.

MEF CE2.0 gecertificeerd

MX10003 heeft MEF CE2.0-certificering voor E-Line (100GbE), E-LAN (10GbE), E-Tree (10GbE) en E-Access (100GbE) -services.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer