Juniper Networks

MX10 3D Universal Edge Router

Compact, Agile, volledig uitgerust, software-upgradeable

De MX10 is een krachtige, kostenefficiente router in een klein formaat die ideaal is voor service providers en bedrijven met gebrek aan vermogen en ruimte.

De SDN-ready MX10 3D Universal Edge Router is een flexibele, uiterst complete MX Series oplossing voor managed services en bedrijfstoepassingen. Uitgerust met twee configureerbare Modular Interface Cards (MIC) voor flexibele netwerk connectiviteit en een additionele MIC aan de achterkant die plaats biedt voor een multiservice kaart voor gevirtualiseerde netwerkdiensten zoals Carrier Grade NAT (CGNAT, statefull firewall en IPsec.

Met een software upgrade kunnen de poort capaciteit en de prestaties worden verhoogd. De MX10 is namelijk op te schalen naar een MX40 of MX80. Dit stelt klanten in staat te schalen in bandbreedte en diensten, het minimaliseren van investeringen op voorhand welke ruimte biedt aan toekomstige groei vereisten.

 

MX10

 

Specificaties Juniper MX10

  • System Capacity: 40Gbps
  • Switch Fabric Capacity per Slot: N/A
  • DPCs and/or MPCs per Chassis: N/A, 2 optional MICs
  • Chassis per Rack: 24
  • Dimensions (W x H x D) Chassis: 44,5 x 8,9 x 59,6 cm
  • Maximum Weight: 13,7 kg
  • Mounting: Front or center


Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

Juniper MX10 kenmerken

Broad Universal Edge Portfolio

Broad Universal Edge Portfolio met Junos OS en Junos Space biedt efficiëntie en compromisloze operationele uitmuntendheid bij bedrijven en alle soorten service providers.

Schaal en Prestaties

Schaal en Prestaties met 3D-model biedt op lange termijn investering bescherming van 20 Gbps tot 80 Tbps om aan alle zakelijke en technische eisen te voldoen.

SDN-Ready

SDN-Ready zorgt voor een naadloze integratie met SDN-controllers, zoals Juniper Networks Contrail en maakt elastische dienstverlening en maatwerk voor een vereenvoudigde bediening en concurrerende differentiatie.

Betrouwbaar

Ongeëvenaarde betrouwbaarheid biedt non-stop beschikbaarheid van de dienst en hoogwaardige QoS voor always-on / always-connected bedrijven en particuliere klanten.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer