Juniper Networks

MX Serie 5G Universal Router Platform

Complexiteit verminderen. Jouw business transformeren.

Een portfolio met voor SDN geschikte routeringsplatforms die de systeemcapaciteit, dichtheid en prestaties waarvan bedrijven, serviceproviders en cloudoperators afhankelijk zijn om te overleven in de always-on en volledig verbonden digitale wereld.

De doorlopende uitbreiding van mobiele services, videoservices en cloudservices is een zware belasting voor traditionele netwerken en de bedrijven die daarop vertrouwen. Jaarlijks neemt de hoeveelheid dataverkeer met tientallen procenten toe. Dat vraagt om flinke investeringen om opstoppingen en te voorkomen en ruimte te bieden voor pieken. Maar het behalen van rendement op die investeringen is lastig. Daarnaast gaat de opkomst van IoT-communicatie (Internet of Things) binnenkort al zorgen voor nog meer netwerkuitdagingen.

En alsof dat nog niet genoeg is, wordt er van de traditionele operationele omgevingen steeds meer verwacht dat ze tegemoetkomen aan de behoeften van consumenten en bedrijven op het gebied van snelle services en een gebruikerservaring zoals die van de cloud. Problemen met betrekking tot monitoring en management leggen nog extra druk op de toch al zwaarbelaste budgetten en mensen. Daarnaast brengen veelbelovende nieuwe technologieën zoals Network Functions Virtualization (NFV) en SDN nieuwe operationele uitdagingen met zich mee.

Onze hyperverbonden wereld vereist flexibele, geautomatiseerde en schaalbare netwerken. Nu meer dan ooit tevoren moeten netwerkoperators hun netwerken en operationele omgevingen transformeren.

De MX Series 3D Universal Edge Routers van Juniper Networks zijn voorzien van de allernieuwste software- en hardware-innovaties. Daarmee kunnen netwerkoperators van over de hele wereld hun netwerken en services met succes transformeren. De routers in de MX Series maken gebruik van Juniper's besturingssysteem Junos® en de programmeerbare Trio-chipset. Daarmee ondersteunen ze een brede reeks aan automatiseringstools en telemetrie die vele services voor zowel bedrijven als consumenten mogelijk maken. Dat gebeurt met behulp van een voorspelbaar lage latentie en razendsnelle forwarding op grote schaal, in combinatie met de betrouwbaarheid die noodzakelijk is voor het voldoen aan strikte SLA's.

Een wendbare routerfamilie

De MX Series is ontworpen met het oog op wendbaarheid en vanaf de basis gebouwd ter ondersteuning van een universele reeks randapplicaties. Dankzij die benadering kunnen klanten van Juniper snel inspringen op veranderende zakelijke en technische behoeften en hun operationele activiteiten vereenvoudigen. Zonder dat ze de investeringen in hun huidige infrastructuur hoeven op te offeren. Deze wendbaarheid begint al bij de Trio-chipset, waarmee de routers in de MX Series op flexibele wijze ondersteuning kunnen toevoegen voor nieuwe functies zoals telemetrie, zonder dat er dure hardware-upgrades nodig zijn. Daarnaast beschik je met de Junos Automation Toolkit en de Juniper Extension Toolkit over moderne programmeertalen. Deze zorgen voor lagere kosten en betere bedrijfsresultaten door een verbeterde productiviteit en optimaal maatwerk.

Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

Infradata is een bekroonde Juniper Networks partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Kenmerken MX Routers

Flexibele services

Ondersteunt het breedste scala aan applicaties en services voor bedrijven, particulieren en infrastructuren.

Carrier-grade architectuur

De MX Series biedt een sterk redundant platform op basis van Junos OS, met always-on betrouwbaarheid en uitstekende prestaties op zeer grote schaal.

SDN-Ready

Dankzij de naadloze integratie met standaard SDN-controllers zoals het Contrail Cloud Platform functioneert het MX Series-platform als een gateway tussen fysieke en virtuele netwerkcomponenten.

Service-integratie

Integratie met een uitgebreide reeks services, zoals carrier-grade NAT (CGNAT), stateful firewalls en deep packet inspection (DPI), maakt een breed scala aan applicaties mogelijk en biedt ondersteuning voor netwerk- en serviceconsolidatie.

Fysiek en virtueel: geen compromissen

De consistente functionaliteit van de fysieke en virtuele MX Series-platforms garanderen operationele eenduidigheid en consistente services.

Langetermijnbescherming van je investering

Biedt toekomstbestendige schaalbaarheid voor groei op de lange termijn en beschermt de investeringen van bestaande klanten met behulp van speciale upgradetrajecten.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer