Elite Partner

Juniper Networks CTP2056

Geschikt voor maximaal 56 interfaces van circuitemulatie-verkeer.

CTP2056 Circuit to Packet Platform is een 4 U rack-monteerbaar chassis dat ondersteuning biedt voor 56 circuit-emulatie-interfaces. Het bevat ook de optie voor redundante voeding. Interface-opties omvatten T1 / E1, seriële en 4WTO analoge stem (2WFXS, 2WFXO, 4WE & M).

CTP-serie Circuit to Packet-platformen bieden de in het veld beproefde flexibiliteit, prestaties en betrouwbaarheid die vereist zijn voor circuittoepassingen, inclusief geavanceerde klokopties en buffers per circuit die end-to-end timing en jitter verwijdering mogelijk maken om een pseudowire te maken over het IP / MPLS-netwerk. Door digitale en analoge spraakapplicaties over het IP-netwerk te verbinden, kunnen klanten de voordelen van geconvergeerd multiservice IP-netwerk benutten zonder de complexiteit en kosten die nodig zijn voor VoIP-upgrades.

Door de legacy- en IP-wereld te overbruggen, biedt de CTP-serie vele unieke functies die kostenreductie mogelijk maken door point-to-point-circuits en convergentie van alle applicaties op één IP / MPLS-netwerk te elimineren.

Juniper Networks CTP2056 Router

 

Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

CTP2008 Kenmerken

Softwarebepaling

Software circuit provisioning maakt snelle vervulling van nieuwe of gewijzigde gebruikersvereisten mogelijk zonder nieuwe hardware.

Schaalbare productfamilie

Schaalbare productfamilie helpt de bedrijfskosten te beheersen, zelfs bij het upgraden.

Netwerkbeheersysteem

CTPView Network Management System stelt managers in staat om circuits te gebruiken tijdens het bewaken van het netwerk.

Clocking

Oplossing geschikte systeem- en circuitklokoplossingen verbeteren de betrouwbaarheid van de schakeling.

Redundancy

Systeem wordt geleverd met talrijke pakket-, poort-, netwerk- en doosredundantieopties.

Port Mirroring

CPT2056 kan elk zend- of ontvangstverkeer naar talrijke lokale of externe locaties spiegelen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer