Juniper Networks

CTP Serie Circuit to Packet Platformen

Verbindt digitale en analoge spraakapplicaties via IP.

Deze platforms verschaffen time-division multiplexing (TDM) en seriële en analoge circuit-based applicaties betrouwbaar en efficiënt toegang tot next-generation IP-netwerken met alle voordelen wat betreft kosten, redundantie en efficiency.

Met de doorlopende deployment van IP-netwerken zorgt IP voor tal van applicaties en functies voor een betere efficiency en kostenbesparingen. Deze ontwikkeling is grotendeels voorbijgegaan aan de circuit-based applicaties zoals verbindingen met geleaste lijnen via time-division multiplexing (TDM) en voice private branch exchange (PBX) verbindingen, connecties met seriële encryptie, en netwerken van analoge en digitale radiosystemen, omdat een packet-based netwerk niet voldoet aan de bijbehorende vereisten voor synchroon transport. Met de Juniper Networks® CTP productreeks Circuit to Packet platforms kunnen klanten deze circuit-based applicaties eenvoudig en betrouwbaar verbinden met het hele IP-netwerk, waarmee ze profiteren van de voordelen van geconvergeerde multiservice IP networking.

De CTP Series omvat de Juniper Networks CTP150, CTP2008, CTP2024, CTP2056 Circuit to Packet platforms en het Juniper Networks CTPView netwerkbeheersysteem. De producten zijn ontworpen voor overheden, ondernemingen en serviceproviders die circuit-based applicaties draaien en variëren in omvang, poortcapaciteit en redundantie-opties.

Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

Infradata is een bekroonde Juniper Networks partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer