Juniper Networks

ACX6360 Universal Metro Router

IP-optische convergentie geoptimaliseerd voor gedisaggregeerde en open-line architecturen.

De ACX6360 Universal Metro Router is een essentieel onderdeel van onze geconvergeerde en geautomatiseerde Metro Fabric-oplossing. Het overbrugt de complexiteit tussen pakketoptisch transport en de IP / MPLS-netwerklaag door beide domeinen samen te vouwen tot een naadloze, meerlaagse oplossing met een enkelbeeldig beeld in het netwerk.

Gebouwd volgens ons programmeerbare fotonische laagontwerp, wordt de 1,6 TB ACX6360 aangedreven door ons ExpressPlus-silicium met een snelheid van 3,6 Tbps. Het is geoptimaliseerd voor gedesaggregeerde en open-line architecturen en biedt unieke niveaus van schaal, dichtheid, veiligheid en flexibiliteit. De ACX6360 combineert IP-optische convergentie, 100GbE-aggregatie en 100G / 200G dichte golflengteverdeling multiplexing (DWDM) coherent transport naar een enkel 1 U stapelbaar platform. Het ruimtebesparende en energiezuinige ontwerp ondersteunt toepassingen op het gebied van metro, datacenterinterconnect (DCI) en gedistribueerde toegangsarchitectuur (DAA).

Juniper ACX 6360 Router

De ACX6360 biedt veilig transport op basis van IEEE 802.1AE-codering, 802.1X-verificatie en 256AES MACsec-codering die voldoet aan de industrienormen. Het ondersteunt moderne automatisering en telemetrietools via Junos OS om te voldoen aan cloud-grade routeringsprincipes.

U kunt kiezen tussen twee platformconfiguratiemodi:

  • Muxponder-achtige Transpondermodus, die de clientinterface toewijst aan optische lijnpoorten
  • Label-switched Routing Mode, die verkeer doorgeeft van elke-naar-elke interface, waardoor statistische multiplexvoordelen mogelijk worden.

Om capaciteits- en flexibiliteitsgrenzen te doorbreken, ondersteunt de ACX6360 20 x QSFP28 100GbE pluggable clientinterfaces in combinatie met 8 x CFP2-DCO 100G / 200G plugbare coherente DWDM-interfaces. Deze benadering ondersteunt een flexibele keuze van DP-QPSK, DP-8QAM en DP-16QAM modulatie.

Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

ACX6360 Kenmerken

IP-optische convergentie

Volledige IP / MPLS-stapel en veilige pakketoptische transportconvergentie, die een enkele, meerlaagse managementweergave biedt van de implementaties van metro, DCI en DAA in een 1U-platform.

Hoge poortdichtheid en prestatievervoer

20 x 100 GbE (QSFP28) inplugbare clientinterfaces en 8 x 100 G / 200 G CFP2-DCO coherente DWDM pluggable interfaces ondersteunen 100G QPSK-, 200G 8QAM- en 16QAM-modulatieopties.

Industrie-conforme beveiliging

Combineert MACsec-pakkettransport en IEEE 802.1AE-codering, 802.1X-verificatie en 256AES MACsec-codering op alle poorten.

Flexibel ontwerp

Ondersteunt zowel de configuratie van de transponder- als de routermodus, voor muxponderachtige doorgangsverbindingen van clientinterfaceverkeer naar optische lijninterfaces, of IP / MPLS-routeringsservices vanuit een willekeurige interface.

Gedesaggregeerd en open systeem

Optimaliseert open systeemprestaties in combinatie met gedesaggregeerd besturingsontwerp, waardoor flexibelere updates mogelijk worden met continuïteit van de service en vrijheid om best-of-breed transponderoplossingen te implementeren.

Cloud-Grade prestaties

Ondersteunt moderne automatisering en telemetrietools met behulp van Junos OS, proNX Optical Director en NorthStar Controller, waardoor meerlagige trafiek en intent-gebaseerde operaties en beheer mogelijk worden.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer