Juniper Networks

ACX5400 Universal Metro Router

High-density, high-capacity 100GbE aggregatie metro-router voor Ethernet-services.

ACX5400 Universal Metro Router is ideaal voor het samenvoegen van zakelijke Ethernet-services in de metro met 10 GbE en 100 GbE prestaties. Het innovatieve ontwerp helpt serviceproviders om high-density, high-performance 100GbE-infrastructuren te bouwen waar rackruimte en koeling beperkt zijn.

De ACX5400-routers zijn gemaakt voor 10GbE / 100GbE capaciteit en dichtheid en hebben 100GbE-interfaces voor netwerk-naar-netwerk (NNI) uplinks en volledige ondersteuning van E-LINE, E-LAN, E-Tree en E-Access, evenals IP / IP VPN-services. Deze routers ondersteunen uw bedrijf met netwerkfuncties met hoge beschikbaarheid, zoals Unified In-Service Software Upgrade (Unified ISSU) en Junos-besturingssysteem, waarmee betrouwbare en consistente levering van bedrijfskritisch spraak- en videoverkeer mogelijk wordt.

ACX5400-routers bieden ook servicevirtualisatie op een speciale, aanpasbare op een kernel gebaseerde virtuele machine (KVM). De KVM voert operationele scripts en programma's uit voor monitoring en analyse van netwerkprestaties.

 

Met de ACX5400 kunt u high-density telco-infrastructuren bouwen die zowel efficiënt als schaalbaar zijn. Om aan de behoeften van sites met beperkingen op rackruimte of koeling te voldoen, ondersteunt dit 1 U-platform 48 10 GbE-poorten en 4 100GbE-poorten voor eenvoudige implementatie.

De ACX5400 voldoet aan de groeiende vraag naar toegang tot netwerkcapaciteit die voortkomt uit een nieuwe generatie xDSL / GPON en 4G / 5G-basisstations voor 10GbE-interfaces, evenals residentiële en zakelijke klanten die u nodig hebben om 10GbE-gebruiker-naar-netwerk te bieden (UNI ) Diensten. De 100-Gbps NNI-poorten bieden voldoende capaciteit voor aggregatie-uplinks die, in combinatie met softwaremogelijkheden die zijn ontworpen voor bedrijven, direct internet, directe public cloud, residentiële glasvezelkabel en mobiele uitwijktoegang, de ACX5400 tot een optimale oplossing maken voor metrotoegang en aggregatie-implementaties .

Met behulp van Junos OS en Junos SDK is de ACX5400 volledig aanpasbaar om aan uw specifieke behoeften te voldoen, terwijl de schaalbaarheid en betrouwbaarheid de klantervaring verbeteren en uw kosten voor het onderhouden en bijwerken van uw netwerkinfrastructuur verlagen.

Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

ACX5400 Kenmerken

Hoge poortdichtheid en prestaties

ACX5400 biedt een 1 U-platform met 48 x 10 GbE-poorten en 4 x 100 GbE-poorten.

Flexibele architectuur

Flexibele architectuur ondersteunt carrier Ethernet, Layer 2-services zoals multitenant residentiële en commerciële metro-Ethernet en Layer 3-services (op basis van IP / MPLS).

Hoge beschikbaarheid

Hoogwaardige functies zoals ISSU en Junos OS maken betrouwbare en consistente levering van bedrijfskritisch spraak- en videoverkeer mogelijk.

Transparante Clocking

Innovatieve opties voor provisioning van timingtechnologie die voldoen aan de strenge klokbehoeften van mobiele backhaul-implementaties en nieuwe services.

Servicevirtualisatie

Servicevirtualisatie op een KVM-compatibele virtuele machine kan operationele scripts en programma's uitvoeren die het netwerk monitoren en analyseren.

Zero Touch Provisioning

Ingeschakeld door het Junos Space-platform verlaagt snelle provisioning op afstand de operationele kosten en de vraag naar uw resources, terwijl u tegelijkertijd de levering van nieuwe services versnelt.

Op maat gemaakte provisioning

Met Junos SDK kunt u provisioning en integratie aanpassen aan applicaties en hulpprogramma's van derden.

MEF CE 2.0-gecertificeerd

Platform heeft MEF CE 2.0-certificering voor E-LINE, E-LAN, E-Tree en E-Access-services.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer