Juniper Networks

ACX5000 Universal Metro Router

Hoge dichtheid aggregatierouter met hoge capaciteit voor Carrier Ethernet.

ACX5000 universele Metro Routers zijn ideaal voor metro Ethernet-toegang en aggregatie-implementaties in Carrier Ethernet-netwerken. Dankzij hun innovatieve ontwerp kunnen serviceproviders high-density, high-performance infrastructuren bouwen waar rackruimte en koeling beperkt zijn.

Gebouwd om te werken met 1GbE / 10GbE capaciteit en dichtheid, ACX5000 routers voorzien van 40GbE interfaces voor netwerk-naar-netwerk (NNI) uplinks en volledige ondersteuning van E-LINE, E-LAN, E-TREE en E-ACCESS, evenals IP / IP VPN-services. Deze routers ondersteunen uw bedrijf met netwerkfuncties met hoge beschikbaarheid, zoals Unified In-Service Software Upgrade (Unified ISSU) en Junos-besturingssysteem, waarmee betrouwbare en consistente levering van bedrijfskritisch spraak- en videoverkeer mogelijk wordt.

 

ACX5048

ACX5000-routers bieden ook servicevirtualisatie op een speciale en aanpasbare KVM-compatibele virtuele machine die operationele scripts en programma's voor monitoring en analyse van netwerkprestaties kan uitvoeren.

Met de ACX5000 kunt u high-density telco-infrastructuren bouwen die zowel efficiënt als schaalbaar zijn. Om aan de behoeften van sites met beperkingen op rackruimte of koeling te voldoen, bieden we twee vormfactoren voor eenvoudige implementatie:

• 1 U-platform, 48 10 GbE-poorten en 6 40GbE-poorten

• 2 U-platform, 96 10 GbE-poorten en 8 40 GbE-poorten

De ACX5000 voldoet aan de groeiende vraag naar toegang tot netwerkcapaciteit die voortkomt uit een nieuwe generatie xDSL / GPON- en 4G / 5G-basisstations voor 10GbE-interfaces, en uit residentiële en zakelijke klanten die 10GbE UNI-services nodig hebben. De 40 Gbps NNI-poorten bieden voldoende capaciteit voor aggregatie-uplinks die, in combinatie met softwaremogelijkheden die zijn ontworpen voor Carrier Ethernet, de ACX5000 tot een optimale oplossing voor metro Ethernet-toegang en -aggregatie maken.

Met behulp van Junos OS en Junos SDK is de ACX5000 volledig aanpasbaar om aan uw specifieke behoeften te voldoen, terwijl de schaalbaarheid en betrouwbaarheid de ervaring van uw klanten verbeteren en uw kosten voor het onderhouden en bijwerken van uw netwerkinfrastructuur verlagen.

Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

ACX5000 Kenmerken

Hoge poortdichtheid en prestaties

ACX5000 biedt een 1 U-platform met 48 x 10 GbE-poorten en 6 x 40 GbE-poorten; een 2 U-platform met 96 x 10 GbE-poorten en 8 x 40 GbE-poorten; en tot 2,5 Tbps doorvoer.

Flexibele architectuur

Flexibele architectuur ondersteunt Carrier Ethernet, Layer 2-services zoals multitenant residentiële en commerciële metro-Ethernet en Layer 3-services (op basis van IP / MPLS).

Hoge beschikbaarheid

Hoogwaardige functies zoals ISSU en Junos OS maken betrouwbare en consistente levering van bedrijfskritisch spraak- en videoverkeer mogelijk.

Transparante Clocking

Transparante klokfuncties bieden u innovatieve opties voor de implementatie en provisioning van timingtechnologie terwijl ze voldoen aan de strenge vereisten voor het inboeken van mobiele backhaul-implementaties en nieuwe services.

Servicevirtualisatie

Servicevirtualisatie op een KVM-compatibele virtuele machine kan operationele scripts en programma's uitvoeren die het netwerk monitoren en analyseren.

MEF CE 2.0-gecertificeerd

Platform heeft MEF CE 2.0-certificering voor E-LINE, E-LAN, E-Tree en E-Access-services.

Zero Touch Provisioning

Ingeschakeld door het Junos Space-platform verlaagt snelle provisioning op afstand de operationele kosten en de vraag naar uw resources, terwijl u tegelijkertijd de levering van nieuwe services versnelt.

Junos SDK

Met Junos SDK kunt u provisioning en integratie aanpassen aan applicaties en hulpprogramma's van derden.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer