Juniper Networks

ACX500 Universal Metro Router

Geharde router met geïntegreerde GPS-ontvanger en beveiliging.

De ACX500 is een kleine vormfactor, geharde ventilatorloze router die tot 6 Gbps doorvoer levert. Het wordt geleverd met een geïntegreerde GPS-ontvanger met software en ondersteunt een uitgebreide set functies voor beveiliging, timing en synchronisatie. Bovendien is de ACX500 gecertificeerd voor gebruik binnen en buiten voor nutsbedrijven en spoorwegen. Het is ideaal voor kleine mobiele, LTE-geavanceerde mobiele backhaul-implementaties, evenals gebruiksgevallen in de industriële omgeving.

Er zijn drie compacte vormfactoren beschikbaar:

  • ACX500 voor binnengebruik
  • ACX500-O en ACX500-O-PoE voor gebruik buitenshuis

Het temperatuurgeharde ACX500 indoor-model biedt vier koperen 10/100/1000 Mbps-poorten en twee fiber 1 Gbps-poorten, terwijl de milieuverhardende ACX500-O en ACX500-O-PoE buitenmodellen drie koperen poorten en drie glasvezelpoorten bieden. Zowel de ACX500 als de ACX500-O-PoE ondersteunen Power over Ethernet Plus (PoE ++), met een vermogensbudget van 80 watt.
juniper-acx-500-router

De ACX500 ondersteunt ook het Junos-besturingssysteem van Juniper Networks, uitgebreide Layer 2- en Layer 3-functies, IP / MPLS met ondersteuning voor verkeersinformatie, uitgebreid netwerkbeheer, foutbeheer, servicemonitoring en OAM-functies (Operation, Administration en Maintenance). Met de Junos SDK is het eenvoudig om de provisioning en integratie van apps en hulpprogramma's van derden aan te passen.

Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

ACX500 Kenmerken

Beveiliging

Ondersteuning voor IPsec, Network Address Translation (NAT) en IEEE 802.1ae MACsec biedt een extra beveiligingslaag door alleen toegang te verlenen tot toegestane elementen.

Timing en synchronisatie

Meest uitgebreide kloktechnologieën omvatten GPS-ontvanger, GM, BC, OC en TC.

Zero Touch Deployment (ZTD)

Snelle, remote zero-touch inzetbaarheid verbetert de operationele efficiëntie met Junos Space Connectivity Service Director.

PoE ++ ingeschakeld

De PoE ++ -compatibele ACX500, met een stroombudget van 80 W, kan eenvoudig kleine cellen of microgolven voeden.

Milieuvriendelijk gehard ontwerp

Milieuvriendelijk gehard ontwerp met passieve koeling is ideaal voor gebruik in omgevingen voor gebruik buitenshuis en in de industrie.

RFC2544 (generatie en reflectie)

Op RFC2544 gebaseerde tests bieden operators de flexibiliteit om te bevestigen of een knooppunt gereed is voor onderhoud nadat het is geconfigureerd met ZTD.

Traffic Shaping

Hiërarchische QQS-ondersteuning (Quality-of-Service) biedt de ACX500 de mogelijkheid om verkeer vorm te geven voor elke lineair geconfigureerde microgolfverbinding.

Junos SDK

Met Junos SDK is het eenvoudig om provisioning en integratie aan te passen met apps en hulpmiddelen van derden.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer