Juniper Networks

ACX4000 Universal Metro Router

2,5 U-vormfactor en uit milieuoogpunt gehard.

De ACX4000 Universal Metro Router is een 2,5 U, actief gekoelde toegangsrouter die milieuvriendelijk is voor gebruik in het veld. Dit veelzijdige, krachtige mobiele toegangsplatform werkt op het Junos-besturingssysteem.

De ACX4000 heeft twee MIC-sleuven (Modular Interface Card) voor 16 T1 / E1-poorten, 6 GbE koper / glasvezelcombinatiepoorten of 4 CHOC3 / STM-1-poorten, waardoor een mobiel toegangsplatform ontstaat dat veelzijdig genoeg is voor elke inzet. Naast 2 MIC-slots biedt het platform ook een aantal vaste poorten die 2x 10 GbE, 2x GbE SFP of 8x GbE-combinatie (koper / vezel) bevatten.

 

ACX4000

Deze universele oplossing voor toegangsroutering is geoptimaliseerd om de ervaring met mobiele abonnees te verbeteren en tegelijk het genereren van inkomsten voor serviceproviders aanzienlijk te verbeteren.

Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

ACX4000 Kenmerken

MEF CE 2.0-conform

ACX4000 ondersteunt MEF CE 2.0-standaarden voor E-LINE, E-LAN, E-Tree en E-Access services.

Zero Touch-implementatie

Snelle provisioning op afstand biedt eenvoudig beheer met Junos Space Connectivity Service Director.

Operationele intelligentie

Adaptieve service-architectuur heeft operationele intelligentie voor het toegangsnetwerk om mee te groeien met zakelijke behoeften.

Flexibele architectuur

Flexibele architectuur ondersteunt carrier Ethernet, L2, L3, MPLS, verkeerskunde, oproeptoegangscontrole (CAC) en vereenvoudigde dienstverlening en werking.

RFC2544 (generatie en reflectie)

Op RFC2544 gebaseerde tests bieden operators de flexibiliteit om te bevestigen of een knooppunt gereed is voor onderhoud als het eenmaal is geconfigureerd met zero touch deployment (ZTD).

Timing en synchronisatie

Kloktechnologieën omvatten SyncE en IEEE 1588-2008 voor de hoogste kwaliteit van ervaring (QoE).

Junos SDK

Met Junos SDK is het eenvoudig om provisioning en integratie aan te passen met apps en hulpmiddelen van derden.

Milieuvriendelijk gehard ontwerp

Milieuvriendelijk gehard ontwerp met passieve koeling is ideaal voor gebruik in omgevingen voor gebruik buitenshuis en in de industrie.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer