ACX2200 Universal Metro Router

Geoptimaliseerd voor mobiele breedbandnetwerken van hoge kwaliteit.

De ACX2200 Universal Metro Router is een compacte, Ethernet-only, milieuvriendelijk geharde router met ventilatorloze passieve koeling. Het heeft een vaste poortconfiguratie met vier koperen 10/100/1000 Mbps-interfaces, vier gecombineerde koper / glasvezel GbE-poorten, twee GbE SFP-poorten en twee 10 GbE SFP + -poorten, waardoor het ideaal is voor IP-RAN-implementaties.

Een ingebouwde servicemotor maakt de ACX2200 volledig aanpasbaar en toekomstbestendig voor LTE-Advanced en 5G-vereisten. De schaalbaarheid en betrouwbaarheid van de ACX2200 verbetert de klanttevredenheid, terwijl de totale kosten van het gebruik, onderhoud en bijwerken van de netwerkinfrastructuur voor serviceproviders en bedrijven worden verlaagd.

ACX2200

ACX Series Universal Metro Routers zijn een familie van next-generation toegangsrouters die inspelen op de nieuwe netwerkvereisten met tot drie keer de totale doorvoer van concurrerende oplossingen. Deze routers bieden een naadloos, end-to-end serviceleveringsplatform dat kan groeien en zich kan aanpassen aan veranderende verwachtingen van abonnees en verkeersbehoeften.

Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.
 

ACX2200 Kenmerken

MEF CE 2.0-Compliant

ACX2200 supports MEF CE 2.0 standards for E-LINE, E-LAN, E-Tree, and E-Access services.

Zero Touch Deployment

Rapid, remote provisioning provides easy management using Junos Space Connectivity Service Director.

Operational Intelligence

Adaptive service architecture has operational intelligence for the access network to grow with business needs.

Flexible Architecture

Flexible architecture supports carrier Ethernet, L2, L3, MPLS, traffic engineering, call admission control (CAC), and simplified service provisioning and operation.

RFC2544 (Generation and Reflection)

RFC2544-based testing gives operators the flexibility to confirm whether a node is ready for service once configured with zero touch deployment (ZTD).

Timing and Synchronization

Clocking technologies include SyncE and IEEE 1588-2008 for the highest quality of experience (QoE).

Junos SDK

Junos SDK makes it easy to customize provisioning and integration with third-party apps and tools.

Environmentally Hardened Design

Environmentally hardened design with passive cooling is ideal for outdoor and industrial deployment use cases.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen