Juniper Networks

ACX2100 Universal Metro Router

Superieure mobiele ervaring en netwerk efficiëntie

De compacte, milieuverhardende ACX2100 Universal Metro Router met ventilatorloze passieve koeling heeft een vaste poortconfiguratie met 16 T1 / E1-interfaces, vier koperen 10/100/1000 Mbps-interfaces, vier gecombineerde koper / glasvezel GbE-poorten, twee GbE SFP-poorten en twee 10GbE SFP + -poorten.

De Junos SDK maakt het volledig aanpasbaar, en de schaalbaarheid en betrouwbaarheid van de ACX2100 verbetert de klanttevredenheid, terwijl de totale kosten van het bedienen, onderhouden en bijwerken van de netwerkinfrastructuur voor serviceproviders en bedrijven worden verlaagd.ACX2100

ACX Series Universal Access Routers zijn een familie van next-generation toegangsrouters die voldoen aan de nieuwe netwerkvereisten met tot drie keer de totale doorvoer van concurrerende oplossingen. Deze routers bieden een naadloos, end-to-end serviceleveringsplatform dat kan groeien en zich kan aanpassen aan veranderende verwachtingen van abonnees en verkeersbehoeften.

Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

ACX2100 Kenmerken

MEF CE 2.0-gecertificeerd

ACX2100 is MEF CE 2.0-gecertificeerd voor E-LINE, E-LAN, E-Tree en E-Access services.

Zero Touch-implementatie

Snelle provisioning op afstand biedt eenvoudig beheer met Junos Space Connectivity Service Director.

Operationele intelligentie

Adaptieve service-architectuur heeft operationele intelligentie voor het toegangsnetwerk om mee te groeien met zakelijke behoeften.

Flexibele architectuur

Flexibele architectuur ondersteunt carrier Ethernet, L2, L3, MPLS, verkeerskunde, oproeptoegangscontrole (CAC) en vereenvoudigde dienstverlening en werking.

RFC2544 (generatie en reflectie)

Op RFC2544 gebaseerde tests bieden operators de flexibiliteit om te bevestigen of een knooppunt gereed is voor onderhoud als het eenmaal is geconfigureerd met zero touch deployment (ZTD).

Timing en synchronisatie

Kloktechnologieën omvatten SyncE en IEEE 1588-2008 voor de hoogste kwaliteit van ervaring (QoE).

Junos SDK

Met Junos SDK is het eenvoudig om provisioning en integratie aan te passen met apps en hulpmiddelen van derden.

Milieuvriendelijk gehard ontwerp

Milieuvriendelijk gehard ontwerp met passieve koeling is ideaal voor gebruik in omgevingen voor gebruik buitenshuis en in de industrie.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer