Juniper Networks

ACX1100 Universal Metro Router

Compacte, voor het milieu geharde Ethernet-only access router.

De compacte, 1 U, milieu-uithardende ACX1100 Universal Metro Router is een Ethernet-only access router met een vaste configuratie van acht koperen GbE 10/100/1000 Mbps interfaces en vier GbE koper / fiber combinatiepoorten. ACX1100 biedt 60 Gbps prestaties, programmeerbaarheid en een ventilatorloos passief koelsysteem dat het ideaal maakt voor externe kast- of toreninstallaties.
ACX1100

ACX-serie Universal Metro Routers bieden een kosteneffectieve oplossing voor de huidige uitdagingen van operators om snel nieuwe, breedbandige services te implementeren. De ACX-serie introduceert het beproefde IP / MPLS-leiderschap van Juniper van core en edge in de toegangslagen van het netwerk, met compacte 17,5 x 1,75 x 9,4 inch (44,5 x 4,4 x 24 cm) platforms die voldoen aan de ETSI 300-specificaties. Deze architectuur maakt eenvoudige implementatie mogelijk in een telecom- of enterprise-kast waar rackruimte en koeling beperkt zijn.

Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

ACX1100 Kenmerken

MEF CE 2.0-gecertificeerd

ACX1100 is MEF CE 2.0-gecertificeerd voor E-LINE, E-LAN, E-Tree en E-Access services.

Zero Touch-implementatie

Snelle provisioning op afstand biedt eenvoudig beheer met Junos Space Connectivity Service Director.

Operationele intelligentie

Adaptieve service-architectuur heeft operationele intelligentie voor het toegangsnetwerk om mee te groeien met zakelijke behoeften.

Flexibele architectuur

Flexibele architectuur ondersteunt Carrier Ethernet, L2, L3, MPLS, verkeerskunde, oproeptoegangscontrole (CAC) en vereenvoudigde dienstverlening en werking.

RFC2544 (generatie en reflectie)

Op RFC2544 gebaseerde tests bieden operators de flexibiliteit om te bevestigen of een knooppunt gereed is voor onderhoud als het eenmaal is geconfigureerd met zero touch deployment (ZTD).

Timing en synchronisatie

Kloktechnologieën omvatten SyncE en IEEE 1588-2008 voor de hoogste kwaliteit van ervaring (QoE).

Junos SDK

Met Junos SDK is het eenvoudig om provisioning en integratie aan te passen met apps en hulpmiddelen van derden.

Milieuvriendelijk gehard ontwerp

Milieuvriendelijk gehard ontwerp met passieve koeling is ideaal voor gebruik in omgevingen voor gebruik buitenshuis en in de industrie.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer