Juniper Networks

ACX1000 Universal Metro Router

Kleine ventilatorloze router voor de plaatsing in kasten en torens.

De ACX1000 Universal Metro Router is ideaal voor enterprise- en serviceproviderskasten en torenimplementaties. Het is een 1 U ventilatorloze router die tot 60 Gbps levert via een vaste configuratie van acht T1 / E1-interfaces, acht koperen 10/100/1000 GbE-poorten en vier GbE-combinatie glasvezel / koperen poorten.

ACX1000-routers zijn compacte platforms van 17,5 x 1,75 x 9,4 inch (44,5 x 4,4 x 24 cm) conform de ETSI 300-specificaties. Deze architectuur maakt eenvoudige implementatie mogelijk in een telecom- of enterprise-kast waar rackruimte en koeling beperkt zijn.
ACX1000

De Junos SDK maakt ACX1000 volledig aanpasbaar, en de schaalbaarheid en betrouwbaarheid van het platform verbetert de klanttevredenheid, terwijl de totale kosten van het werken, onderhouden en bijwerken van de netwerkinfrastructuur worden verlaagd.

Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.
 

ACX1000 Kenmerken

MEF CE 2.0-Compliant

ACX1000 ondersteunt MEF CE 2.0-standaarden voor E-LINE-, E-LAN-, E-Tree- en E-Access-services.

Zero Touch-implementatie

Snelle provisioning op afstand biedt eenvoudig beheer met Junos Space Connectivity Service Director.

Operationele intelligentie

Adaptieve service-architectuur heeft operationele intelligentie voor het toegangsnetwerk om mee te groeien met zakelijke behoeften.

Flexibele architectuur

Flexibele architectuur ondersteunt Carrier Ethernet, L2, L3, MPLS, verkeerskunde, oproeptoegangscontrole (CAC) en vereenvoudigde dienstverlening en werking.

RFC2544 (generatie en reflectie)

Op RFC2544 gebaseerde tests bieden operators de flexibiliteit om te bevestigen of een knooppunt gereed is voor onderhoud als het eenmaal is geconfigureerd met zero touch deployment (ZTD).

Timing en synchronisatie

Kloktechnologieën omvatten SyncE en IEEE 1588-2008 voor de hoogste kwaliteit van ervaring (QoE).

Junos SDK

Met Junos SDK is het eenvoudig om provisioning en integratie aan te passen met apps en hulpmiddelen van derden.

Milieuvriendelijk gehard ontwerp

Milieuvriendelijk gehard ontwerp met passieve koeling is ideaal voor gebruik in omgevingen voor gebruik buitenshuis en in de industrie.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer