Juniper Networks

ACX Serie Universal Metro Routers

Backhaul toegangs- en aggregatierouters voor serviceproviders en ondernemingen.

ACX Series routers vereenvoudigen toegangs- en aggregatiearchitecturen door overbodige lagen en network overlays achterwege te laten. Daarmee zorgen ze voor een aanzienlijke verlaging van de CAPEX en OPEX. Deze routers zijn compliant met MEF CE 2.0 en lenen zich voor een brede reeks toepassingen, onder meer voor zakelijke ethernetservices, residential aggregation, small cell-netwerken, mobiele backhaul-netwerken, en industrial field area networks. ACX Series routers zijn gehard en garanderen zo de bedrijfscontinuïteit en netwerkstabiliteit.

De universele toegangsrouters uit de Juniper Networks® ACX Series zijn Junipers reactie op een verschuiving in de architectuur van metronetwerken waarbij de toegangs- en aggregatielaag de operationele intelligentie uitbreidt van de rand van de serviceprovider naar het toegangsnetwerk. De routers uit de ACX Series vereenvoudigen toegangs- en aggregatiearchitecturen door overbodige lagen en network overlays achterwege te laten. Daarmee zorgen ze voor een aanzienlijke verlaging van de CAPEX en OPEX. Dankzij deze simpelere architectuur en de bijbehorende kostendaling kunnen serviceproviders en ondernemingen het ware paradigma van universele toegang toepassen dat mogelijk wordt gemaakt door de ACX Series. Behalve compliantie met MEF CE2.0 voor ondersteuning van zowel ethernet als IP/MPLS biedt de ACX Series een hoge capaciteit en schaalbaarheid, gekoppeld aan toonaangevende performance met diverse poortdichtheden en verschillende soorten interfaces. Tabel 1 biedt een overzicht van de interfaces die worden ondersteund door elk model in de ACX Series. Door zijn flexibiliteit en upgrademogelijkheden (onderling combineren van soorten interfaces) is de ACX Series ideaal voor een uiteenlopende reeks toepassingen.

Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

Eigenschappen ACX Series

Compliant met MEF CE 2.0

De ACX Series productlijn ondersteunt MEF CE 2.0 standaards voor E-LINE, E-LAN, E-Tree en E-Access diensten.

Operationeel efficiënt

Naadloze MPLS minimaliseert operationele overhead, en zero-touch uitrol verlaagt operationele kosten.

Timing en synchronisatie

Beproefde Synchronous Ethernet en IEEE 1588-2008 clockingtechnologieën bieden de beste ervaringen en voldoen aan de strengste LTE-Advanced vereisten.

Gehard ontwerp

Gehard ontwerp met passieve koeling is ideaal voor buitentoepassingen en industriële deployments.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer