Elite Partner

Juniper Networks - Routers

Netwerktransformatie: bouw meer dan een netwerk.

Een uitgebreide, schaalbare en veilige portfolio met routers voor ondernemingen en serviceproviders.

MX Series 3D Universal Edge Routers

Een portfolio met voor SDN geschikte routeringsplatforms die de systeemcapaciteit, dichtheid en prestaties waarvan bedrijven, serviceproviders en cloudoperators afhankelijk zijn om te overleven in de always-on en volledig verbonden digitale wereld.

PTX Series Packet Transport Routers

De routers in de PTX Series vormen de basis van de Converged Supercore®-architectuur, die goede prestaties, integratie van optisch transport en elegante implementatiemogelijkheden biedt. Ze ondersteunen high-density 100 GbE-omgevingen met een energieverbruik van minder dan een halve Watt per Gbps.

ACX Series Universal Access Routers

Deze routers voldoen aan MEF CE 2.0 en zijn met name geschikt voor zakelijke ethernetservices, aggregatie in woonhuizen, small cell, mobile backhaul en industriële field area networks (FAN).

CTP Series Circuit to Packet Platforms

Deze platforms geven TDM-applicaties (time-dividion multiplexing) en seriële en analoge circuitapplicaties op betrouwbare en efficiënte wijze toegang tot moderne IP-netwerken en alle voordelen daarvan op het gebied van kosten, redundantie en efficiëntie.

T4000 Core Router

De T4000 Core Router is een echt multi-service kernsysteem dat een betrouwbare en flexibele backbonearchitectuur biedt voor een breed scala aan services via een gewone IP-/MPLS-infrastructuur.

Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

Infradata is een bekroonde Juniper Networks partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer