Elite Partner

Juniper Networks

Build more than a Network.

Jouw ideeën, verbonden

We gaan een nieuw tijdperk van verbonden ideeën binnen. Als bedrijven willen profiteren van snelle innovaties, moeten ze beschikken over geavanceerde netwerken met de intelligentie voor het koppelen van data aan ideeën, en ideeën aan waarde voor het bedrijf.

Meer dan ooit is de wereld afhankelijk van veilige, krachtige netwerken. Neem de gezondheidszorg, waar het netwerk de basis is voor nieuwe modellen op basis van mobiele en betaalbare zorgverlening. Of de energiesector, waar het netwerk wordt gebruikt voor de distributie van schone en hernieuwbare energiebronnen. In de wereld van het onderwijs biedt het netwerk steeds vaker toegang tot goede leermiddelen, zodat mensen met elke sociaaleconomische achtergrond hun kennis kunnen vergroten en kunnen deelnemen aan de wereldwijde economie.

Juniper Networks helpt klanten dag in, dag uit met het bouwen van de geavanceerdste netwerken ter wereld. Netwerken die meer doen dan alleen services en mensen met elkaar verbinden. Juniper bouwt netwerken die gezamenlijke innovatie mogelijk maken en actief bijdragen aan de ideeën die eraan ten grondslag liggen. Hun doel is om als echte partners te werken met onze klanten. Dit doen ze door krachtige, flexibele oplossingen te bieden die het netwerk moderniseren en het nog waardevoller maken voor bedrijven.

Waarom Juniper Networks

Als jouw bedrijf afhankelijk is van het netwerk voor missiekritieke transacties, applicaties en services, dan werk je met Juniper Networks.

We werken met de grootste serviceproviders en een aantal van de grootste en invloedrijkste internationale bedrijven. Toch blijft een ding constant: ons uitgangspunt is dat we de behoeften van onze klanten echt willen begrijpen. Want alleen daardoor kunnen we onze schouders eronder zetten en hun moeilijkste problemen oplossen – problemen die andere niet kunnen of niet willen aanpakken.

Wij werken aan oplossingen die onze klanten echte voordelen bieden ten opzichte van hun concurrentie. Daarbij kan het gaan om het in de markt zetten van omzetgenererende services in minuten in plaats van maanden, het verlagen van netwerkkosten, het opzetten van slimmere en efficiëntere processen, het beveiligen en beschermen van hun waardevolle assets en het leveren van een betere eindgebruikerservaring. Wat hun uitdaging ook is, onze klanten zetten zich elke dag weer in om het best mogelijk netwerk voor hun bedrijf te bouwen. En Juniper Networks helpt ze daarmee.

De grootste en drukste bekabelde en draadloze carriers, kabel- en satellietbedrijven, content- en internetproviders en cloud- en datacenterleveranciers werken met Juniper Networks. Net als vooraanstaande banken en internationale financiële dienstverleners, de tien grootste telecombedrijven ter wereld, uiteenlopende overheidsinstanties, zorgverleners en opleidingsinstituten, en leveranciers van gas, water en licht.

Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

Waarom Infradata

Superieure projectexecutie

Ontdek onze "First time right" filosofie.

Direct toegang tot experts

Vakkundige en gecertificeerde engineers die jouw situatie kennen.

Lean en agile

Kwaliteit, snelheid en enorme klantfocus.

Strategische partnerships

Selectie van toonaangevende technologieleveranciers.

Holistische aanpak van beveiliging

Van endpoint tot network edge.

Bewezen ervaring

Wereldwijd leveren van diensten en oplossingen.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer