Elite Partner

Juniper Networks

Build more than a Network.

Juniper Networks helpt klanten dag in, dag uit met het bouwen van de meest geavanceerde netwerken ter wereld. Netwerken die meer doen dan alleen services en mensen met elkaar verbinden. Juniper bouwt netwerken die gezamenlijke innovatie mogelijk maken en actief bijdragen aan de ideeën die hieraan ten grondslag liggen.

Het doel van Juniper Networks is om als échte partners op te treden en samen te werken met onze klanten. Dit doen zij door krachtige, flexibele oplossingen te bieden die het netwerk moderniseren en het daardoor nog waardevoller maken voor bedrijven.

Jouw ideeën verbonden: Juniper Networks

Wij betreden een nieuw tijdperk van verbonden ideeën. Wanneer bedrijven willen profiteren van snelle innovaties, moeten zij beschikken over geavanceerde netwerken en intelligentie voor het koppelen van data aan ideeën, en deze ideeën aan waarde voor het bedrijf. Wanneer jouw bedrijf afhankelijk is van het netwerk voor missie kritieke transacties, applicaties en services, dan werk je met Juniper Networks.

De wereld van veilige en krachtige netwerktechnologie

Meer dan ooit is de wereld afhankelijk van veilige, krachtige netwerken. Neem de gezondheidszorg, waarin het netwerk dé basis is voor nieuwe modellen om mobiele en betaalbare zorgverlening mogelijk te maken. Of de energiesector, waar het netwerk wordt gebruikt voor de distributie van schone en hernieuwbare energiebronnen. Ook in de wereld van het onderwijs biedt het netwerk steeds vaker toegang tot goede leermiddelen, zodat mensen met elke sociaal economische achtergrond hun kennis kunnen vergroten en kunnen deelnemen aan de wereldwijde economie.

Infradata en Juniper Networks

Wij werken met de grootste serviceproviders en een aantal van de meest invloedrijke internationale bedrijven op het gebied van Cyber Security en netwerkbeveiliging. Ons uitgangspunt is dat wij de specifieke behoeften van onze klanten willen doorgronden. Hierdoor zetten wij onze schouders onder de moeilijkste problemen, om die met het oog op de toekomst op te lossen. Problemen die andere niet kunnen, of niet willen aanpakken.

Juniper Networks Elite Partner

Wij werken aan oplossingen die onze klanten concrete voordelen bieden ten opzichte van concurrentie. Daarbij gaat het bijvoorbeeld om het in de markt zetten van omzet genererende services in enkele minuten in plaats van maanden, of het verlagen van netwerkkosten, het opzetten van slimmere en efficiëntere processen, het beveiligen en beschermen van hun waardevolle assets en het leveren van een betere eindgebruikerservaring. Wat hun uitdaging ook is, onze klanten zetten zich elke dag weer in om het best mogelijk netwerk voor hun bedrijf te bouwen. En Juniper Networks helpt ze daarmee.

Bedrijven die werken met Juniper Networks

De grootste en drukste bekabelde en draadloze carriers, kabel- en satellietbedrijven, content- en internetproviders en cloud- en datacenterleveranciers werken met Juniper Networks. Net als vooraanstaande banken en internationale financiële dienstverleners, de tien grootste telecombedrijven ter wereld, uiteenlopende overheidsinstanties, zorgverleners en opleidingsinstituten, en leveranciers van gas, water en licht.

Onze experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kan rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata voor het nauwgezet evalueren van technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

Waarom Infradata

Superieure projectexecutie

Ontdek onze "First time right" filosofie.

Direct toegang tot experts

Vakkundige en gecertificeerde engineers die jouw situatie kennen.

Lean en agile

Kwaliteit, snelheid en enorme klantfocus.

Strategische partnerships

Selectie van toonaangevende technologieleveranciers.

Holistische aanpak van beveiliging

Van endpoint tot network edge.

Bewezen ervaring

Wereldwijd leveren van diensten en oplossingen.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer