Infoblox

Infoblox geavanceerde DNS-bescherming

Detecteer en stop automatisch externe en interne DNS-aanvallen op je netwerk terwijl je de DNS-integriteit en servicebeschikbaarheid behoudt

Geautomatiseerde, intelligente DNS-bescherming

DNS is een van de snelstgroeiende aanvalsvectoren omdat het essentieel is voor netwerkconnectiviteit en de huidige beveiligingsoplossingen zijn niet ontworpen om het te beschermen. Gedistribueerde Denial of Service (DDoS) en andere externe en interne DNS-gebaseerde bedreigingen kunnen je DNS-server overstelpen met kwaadaardige verzoeken, waardoor je netwerk wordt onderdrukt. Deze aanvallen kunnen gebruikers omleiden naar schadelijke internetbestemmingen, gegevens exfilteren en je klanten en bedrijven blootstellen aan extra risico's. Beveiligingstechnologieën zoals NextGen-firewalls, IPS en generieke DDoS-oplossingen begrijpen DNS niet en kunnen specifieke aanvallen zoals DNS-cache-vergiftiging, DNS-kaping, reflectie-aanvallen, versterkingsaanvallen en vele anderen niet voorkomen.

Met Infoblox Advanced DNS Protection kun je je DNS-server uitgebreid beschermen tegen het grootste aantal op DNS gebaseerde aanvallen, terwijl de beschikbaarheid van services en de bedrijfscontinuïteit behouden blijven.

Beperk DNS-storing

Elimineer de verstoring van de DNS-service van de breedste reeks aan DNS-gebaseerde aanvallen. Infoblox Advanced DNS Protection maakt in realtime onderscheid tussen legitiem en kwaadaardig DNS-verkeer, waardoor je DNS-server alleen kan reageren op geldige query's, zelfs als deze wordt aangevallen. Verdedig tegen volumetrische aanvallen, waaronder DDoS en TCP / UDP / ICMP-overstromingen. Voorkom DNS-kaping, cachevergiftiging en andere DNS-specifieke exploits.

Infoblox Reduce DNS Disruption

Aanpassen aan evoluerende dreigingen door automatisering

Houd je verdedigingen actueel en minimaliseer de blootstelling aan snel evoluerende DNS-gebaseerde aanvallen. Als eerste in de industrie levert de Infoblox Threat AdaptTM-technologie Actionable Network Intelligence door permanente informatie over aanvalstechnieken uit meerdere bronnen te benutten en automatisch je bestaande bescherming tegen nieuwe en evoluerende DNS-bedreigingen te versterken. Er zijn geen patches, extra ontwikkeling of configuratiewijzigingen vereist.

Infoblox Adapt to Evolving Threats

Gebruik gegevens voor Threat Management

Krijg direct inzicht in aanvallen plus DNS-servergebruiksstatistieken voor snellere dreigingsreacties. Bekijk centraal informatie van één enkele console om aanvalspatronen en trends te herkennen, met behulp van Infoblox Reporting en Analytics.

Infoblox Threat Management

Onze Infoblox-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde partner van Infoblox met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Infoblox zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Infoblox-oplossing.

Infradata is een bekroonde Infoblox partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Belangrijkste functies

Wereldwijde visibility en rapportage

Krijg gedetailleerde overzichten van aanvalspunten en patronen in je gedistribueerde netwerk.

Threat Adapt Technologie

Automatische update van de beveiliging op basis van onafhankelijke analyse en onderzoek naar zich ontwikkelende aanvalstechnieken, informatie verkregen uit implementaties van klanten en ingangen van DNS-configuratiewijzigingen.

Verbeterde verwerking voor bedreigingsvermindering

Blokkeer aanvallen automatisch voordat ze DNS-servertoepassingen bereiken met speciale netwerkpakketinspectiehardware.

Flexibele implementatieopties

Kies een software-abonnement toevoegen aan virtuele en hardware Trinzic-apparaten of als gespecialiseerde geavanceerde PT-apparaten.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer