Infoblox

Infoblox DNS Firewall

Detecteer en beperk Malware die DNS gebruikt om te communiceren met Command and Control Servers (C & C) en Botnets

Proactief detecteren en automatisch malware bevatten die gericht is op DNS

Tegenwoordig is BYOD de norm. Mobiele apparaten van binnen en buiten je netwerk doorkruisen voortdurend gemengde fysieke en cloudinfrastructuur waarvan de veiligheid mogelijk niet altijd onder jouw controle is. Als gevolg hiervan wordt je netwerk voortdurend blootgesteld aan malwarebedreigingen. En DNS is hun belangrijkste pad. Meer dan 90 procent van de malware gebruikt DNS om te communiceren met opdracht- en controleservers, gegevens te stelen of verkeer om te leiden naar kwaadaardige sites. Bestaande beveiligingsmaatregelen en perimeterafweer zijn niet bedoeld om DNS-gebaseerde malwarebedreigingen te voorkomen, te isoleren en op te lossen.

Met Infoblox DNS Firewall krijg je proactieve netwerkbeveiliging tegen snel evoluerende, ongrijpbare malwarebedreigingen die gebruikmaken van DNS om te communiceren met opdracht- en besturingsservers (C & C) en botnets.

Detecteer malware voordat het schade veroorzaakt

Met Infoblox DNS Firewall kun je malware-bedreigingen in realtime controleren op basis van machineleesbare bedreigingsinformatie. In combinatie met Infoblox DHCP-vingerafdrukken, IPAM en Identity Mapping helpt het je snel getroffen apparaten te identificeren, te isoleren en DNS-communicatie met kwaadwillende C & C-servers en botnets te voorkomen.

Infoblox Malware

Automatiseer Malware-insluiting

Onderbreek automatisch apparaatcommunicatie met schadelijke internetbestemmingen met behulp van Infoblox Threat Intelligence Feed van regelmatig bijgewerkte schadelijke bestemmingen (hostnamen, domeinen, IP's). Stop data-exfiltratie via DNS door Infoblox Threat Insight te gebruiken, een unieke oplossing gebaseerd op streaminganalyses, om apparaten te identificeren die communiceren met domeinen die zijn gekoppeld aan gegevensexfiltratie en gebruik een blacklist van de DNS Firewall Response Policy Zone (RPZ) om communicatie naar hen te blokkeren. Los apparaten snel op door DNS Firewall naadloos vroege indicatoren van een compromis in realtime te laten delen met geavanceerde detectie van bedreigingen, platforms voor dreigingsinformatie, eindpuntbeveiliging, NAC en SIEM-technologieën.

Infoblox Malware Isolation

Automatisch aanpassen aan evoluerende dreigingen

Blijf beschermd tegen malware, zelfs als het blijft evolueren. Infoblox DNS Firewall maakt gebruik van de regelmatig bijgewerkte en bruikbare Infoblox Threat Intelligence Feed om nauwkeurig de nieuwste kwaadwillende internetbestemmingen zoals hostnamen te detecteren.

Infoblox Adapt to Evolving Threats

Onze Infoblox-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde partner van Infoblox met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Infoblox zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Infoblox-oplossing.

Infradata is een bekroonde Infoblox partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Belangrijkste functies

DNS Response Policy Zones (RPZs)

Stel je in staat door de beheerder gedefinieerde beleidsactie uit te voeren om malwarecommunicatie te verstoren en de blootstelling aan gegevensexfiltratie te verminderen

Threat Intelligence Feed

Werkt het RPZ-beleid bij met waargenomen en geverifieerde kwaadwillende hostnamen en houdt gegevens up-to-date voor tijdige bescherming

Infoblox Threat Insight

Werkt het RPZ-beleid van DNS Firewall bij met domeinen die zijn gekoppeld aan exfiltratiepogingen met DNS-gegevens

Infoblox Security Portal

Op de cloud gebaseerde tool voor het opzoeken van bedreigingen biedt duidelijke en bruikbare gegevens: ernstniveau van de dreiging, betrouwbaarheidsniveau, actieve / inactieve bedreiging, enz.

Infoblox Reporting and Analytics

Biedt rapportage en analyse van top RPZ-hits, probeerde apparaatcommunicatie naar kwaadaardige bestemmingen, apparaatdetails en gebruiker, om de saneringsinspanningen te versnellen

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer