Infoblox

Secure DNS voor jouw netwerk

Beperk DNS-gebaseerde aanvallen, malware en gegevensexfiltratie met contextbewuste beveiliging

Beveilig je netwerk vanaf de kern

De meest voorkomende service die wordt getarget door aanvallen met toepassingslagen is DNS1. Naast het richten op de DNS-dienst, vertrouwen cybercriminelen erop om apparaten te infecteren, malware te verspreiden en gegevens te exfilteren. Indringers gebruiken DNS vaak als een pad om gegevens te exfilteren, omdat het vaak over het hoofd wordt gezien door beveiligingsoplossingen die zich richten op firewalls, IDS en proxy's. Zesenveertig procent van de grote bedrijven heeft data-exfiltratie ondergaan via DNS. In de eerste drie maanden van 2016 betaalden slachtoffers een alarmerende $ 200 miljoen aan losgeld aan criminelen. Je bedrijf kan de downtime, de financiële gevolgen, klantverloop en wettelijke consequenties als gevolg van cyberaanvallen op je netwerk niet betalen.

Onze Infoblox-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde partner van Infoblox met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Infoblox zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Infoblox-oplossing.

Infoblox Secure DNS producten

Geavanceerde DNS-bescherming

Verdedig tegen het grootste aantal op DNS gebaseerde aanvallen

DNS Firewall

Bescherm je netwerk met geautomatiseerde malwarebescherming

Threat Insight

Detecteren en voorkomen van exfiltratie met op DNS gebaseerde analyses

ActiveTrust®

Proactief opsporen en voorkomen van cyberaanvallen

ActiveTrust® Cloud

Bescherm gebruikers overal - on-premise, roaming of in een filiaal

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer