Infoblox

Infoblox NetMRI

Beheer slim je multi-vendor netwerk met automatisering, zichtbaarheid en continu inzicht

Vereenvoudig en stroomlijn netwerkbeheer

Tegenwoordig moet je netwerk een escalerend aantal on-demand-applicaties en reactietijden van een seconde ondersteunen. Als gevolg hiervan wordt je netwerkinfrastructuur steeds complexer. Het is samengesteld uit diverse, vaak siled, multi-vendor-infrastructuur, inclusief mobiele apparaten aan de rand en datacenterinfrastructuur. Om alles soepel te laten verlopen, vertrouwen je netwerktechnici waarschijnlijk op handmatige processen en slecht geïntegreerde oplossingen. Deze benaderingen belemmeren behendigheid, bieden geen volledige zichtbaarheid en zijn niet schaalbaar. Ze maken het steeds moeilijker om te voldoen aan de toenemende vraag naar servicelevering en betrouwbaarheid die je onderneming en je klanten vereisen.

Met Infoblox NetMRI krijg je controle over je uiterst complexe netwerkinfrastructuur. Het vereenvoudigt en automatiseert het beheer van omgevingen met meerdere leveranciers en zorgt voor de naleving van best practices, nalevingsmandaten en beveiligingsbeleid.

Efficiënt netwerkconfiguraties ontdekken en analyseren

Ontdek automatisch alle apparaten in je netwerk, waar ze zich bevinden en hoe ze aan elkaar worden gekoppeld. Controleer en analyseer proactief netwerkconfiguraties om configuratieproblemen vroegtijdig te identificeren. Gebruik diepe analyses en inzichten om je netwerk te optimaliseren, storingen te voorkomen en kwaadwillende apparaten te identificeren. Eenvoudig inventariseren en visualiseren van meerdere topologielagen en netwerkconstructies, zoals VLAN's, routes en virtuele netwerken.

Infoblox Analyze Network Configurations

Snel aanpassen aan zich ontwikkelende zakelijke behoeften

Automatiseer netwerkwijzigingen, zorg snel voor nieuwe services en implementeer netwerkwijzigingen in minuten in plaats van dagen of weken. Remediate en verstrek automatisch en dynamisch zonder te wachten op handmatige actie. Krijg de flexibiliteit om netwerkinzichten in te zetten om schendingen sneller te verhelpen en serviceproviding en netwerkonderhoud te versnellen.

Infoblox Adapt to Evolving Business needs

Gemakkelijker beleid bewaken en afdwingen

Configuraties van netwerkinfrastructuur automatisch en continu afdwingen en auditeren. Vereenvoudig de handhaving van compliance-eisen van bedrijven en regelgevende instanties, zoals PCI, HIPAA, DISA en STIG's voor apparatuur van meerdere leveranciers. Pas out-of-the-box configuratiebeleid toe om je netwerk te evalueren aan de hand van best practices in de sector zonder scripts te hoeven schrijven.

Maak gebruik van NetMRI Advisor voor voortdurende updates en monitoring voor PSIRT's, adviezen en mededelingen aan het einde van de verkoop / ondersteuning die van invloed zijn op je apparaten.

Monitor and Enforce Policies

Onze Infoblox-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde partner van Infoblox met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Infoblox zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Infoblox-oplossing.

Infradata is een bekroonde Infoblox partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Belangrijkste functies

Network Discovery

Volg automatisch multi-vendor infrastructuur, end hosts, netwerkconstructs (routes, VLAN's, virtuele forwarding en routing, etc.) en topologieën met actuele en historische informatie.

Configuratiebeheer

Detecteer en controleer netwerkwijzigingen automatisch en ontvang gedetailleerde analyses. Profiteer van back-up van de configuratie, krachtig zoeken en correlatie van netwerkproblemen met tijd en locatie.

Change Automation

Beheer netwerkomvattende veranderingstaken met eenvoudige maar robuuste methoden voor het coderen van wijzigingslogica met minimale scripting.

Policy en Compliance Enforcement

Bekijk netwerkveranderingen in real-time automatisch en continu aan het beveiligingsbeleid met een eenvoudig te gebruiken regelstudio.

Netwerk analyse

Krijg analyse en meldingen over netwerkconfiguratieproblemen, inclusief het tikken van tijdbommen die geen fouten of prestatieproblemen vertonen.

Altijd en overal mobiele toegang

Beheer je netwerk vanaf je mobiele apparaat. Bekijk netwerkinventaris, vind apparaatlocaties en stuurpoort- en VLAN-verbindingen.

Hardened Appliance

Krijg een oplossing die wordt geleverd op een speciaal hiervoor gebouwd hardwareapparaat en bevat het besturingssysteem en de database, waardoor uw kosten en onderhoudsvereisten worden verlaagd.

Wil je meer weten?

Nee, vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer