Infoblox

Infoblox Reporting Analytics

Gebruik de bruikbare inzichten om je netwerk, apparaten en applicaties met gemak te controleren, analyseren en beveiligen

Analyseer, beheer en beveilig je netwerk met Actionable Network Intelligence

Apparaten en applicaties groeien exponentieel en hebben altijd en overal toegang tot je netwerk. Je netwerk wordt steeds complexer en grenzeloos, en doorkruist traditionele, openbare cloud- en privécloudomgevingen, waardoor zichtbaarheid en inzicht belangrijker dan ooit worden. Helaas zijn beide in kritieke korte voorraad wanneer je moet vertrouwen op handmatige processen en gefragmenteerde oplossingen voor het uitvoeren en analyseren van je netwerk. Ze kunnen je niet het grote beeld geven dat je nodig hebt om snelle, accurate beslissingen te nemen die een grote invloed hebben op de netwerkprestaties, beveiliging en beschikbaarheid.

Infoblox-rapportage en -analyse biedt Actionable Network Intelligence door gecentraliseerde zichtbaarheid te combineren met gegevensgestuurde inzichten, zodat je je netwerk eenvoudig kunt analyseren, controleren en beveiligen, ongeacht hoe uitgebreid of geavanceerd het wordt. Maak gebruik van bruikbare analyses en inzichten om de beschikbaarheid te verbeteren, naleving te waarborgen en te voldoen aan toekomstige vereisten.

Zorgen voor beschikbaarheid met real-time monitoring

Met Infoblox kun je de beschikbaarheid garanderen door applicaties in vrijwel realtime te bewaken. Sterker nog, met de voorspellende analyses in Infoblox kun je toepassingsproblemen vroeg detecteren, zodat je sneller actie kunt ondernemen. Verbeter je netwerk nog verder door automatisch gegevensinzichten te extraheren uit je netwerkactiva, applicaties en apparaten. Met historische rapportage kun je toepassingsgebruik, toegangspatronen van apparaten, capaciteitstrends en de evolutie van bedreigingen analyseren om proactief de netwerkcapaciteit te beheren, het ontwerp van toepassingen te verbeteren en de beveiliging te verbeteren.

Infoblox Real Time Monitoring

Snel en automatisch detecteren en remediëren bedreigingen

Weet altijd aan welke dreigingen het eerst moet worden gedaan en waar ze zich bevinden. Remediate snel door het bekijken van threat intelligence in context met je netwerk, applicaties en apparaten. Analyseer en voorkom systematisch bedreigingen door snel naar bedreigingsgegevens te zoeken om verdacht cliëntgedrag te ontdekken voordat ze schade kunnen aanrichten. Verbeter je begrip door details van DNS-gebaseerde aanvallen op je netwerk bij te houden, inclusief de methoden die Infoblox gebruikt om deze te dwarsbomen.

Infoblox Remediate Threats

Zorg voor compliance en vereenvoudig audits met geavanceerde rapportage

Voltooi de naleving van wet- en regelgeving of bedrijven in minder tijd met minder inspanning, zelfs over verschillende infrastructuren. Voldoe aan de vereisten voor gegevensopslag op de lange termijn met geautomatiseerde archivering. Voer audits sneller en nauwkeuriger uit met vooraf gedefinieerde rapporten voor netwerkaudits, IP-adressen, apparaattoewijzingen, gebruik van switchpoorten, gedetecteerde bedreigingen en vele andere. Verbeterde auditmogelijkheden met toegang tot gedetailleerde DNS- en DHCP-gebruikersactiviteiten.

Infoblox Compliancy Audit

Onze Infoblox-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde partner van Infoblox met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Infoblox zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Infoblox-oplossing.

Infradata is een bekroonde Infoblox partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Belangrijkste functies

Granulaire DNS- en DHCP-gegevens

Verbetering van de beveiliging en optimalisatie van prestaties door granulaire netwerkservicegegevens te delven, om cruciale inzichten te verkrijgen in realtime en historisch klantgedrag.

Krachtige zoekfunctie

Lokaliseer snel en los problemen met het netwerk, het apparaat en de toepassing op.

Voorspellende analyse

Betere plancapaciteit en voorspelling van toekomstige trends en gebeurtenissen met permanente toegang tot huidige en historische netwerkgegevens.

Custom Dashboards

Krijg in één oogopslag inzicht in de infrastructuurgezondheid met meerdere, aangepaste dashboards die zijn toegesneden op specifieke rollen en behoeften.

Compliancerapporten

Verhoog de compliance-efficiëntie en verlaag de lasten met vooraf gedefinieerde nalevingsrapporten.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer