Infoblox

Infoblox Network Insight

Beheer eenvoudig verschillende activa en voorraad met ongekende zichtbaarheid op elk apparaat in je netwerk.

Verbeter de beveiliging en efficiëntie met een uniforme netwerkweergave

Zoals elke netwerkbeheerder je zal vertellen, kan wat je niet kunt zien als het gaat om het beheren van apparaten in je netwerk, je pijn doen. Network Insight zorgt ervoor dat je alle netwerkactiva kunt zien met ongeëvenaarde duidelijkheid, context en inzicht: elk apparaat, elk IP-adres en elke switchpoort. Het consolideert al je kernnetwerkinfrastructuur en servicegegevens in een enkele, uitgebreide, gezaghebbende database. De behendigheid die je opdoet dankzij de uitgebreide automatisering, gecentraliseerde zichtbaarheid en geïntegreerde beheermogelijkheden stelt je in staat om aan de veranderende behoeften van je bedrijf te voldoen, terwijl je aanzienlijke tijds- en kostenbesparingen kunt realiseren.

Beheer verschillende apparaten intelligent, zelfs als u groeit

Network Insight kan worden geïntegreerd met je bestaande infrastructuur, zodat je eenvoudig alle IP-middelen in je organisatie kunt ontdekken en centraal kunt bewaken, inclusief apparaten, IP-adressen en switchpoorten. Verminder beheeroverhead met de unieke mogelijkheid om endpointgegevens naadloos te delen met de Cisco Identity Services Engine (ISE). Bekijk elk apparaat in context door de gebruikersnaam te koppelen aan IP- en MAC-adressen in de IPAM-database. Wees altijd klaar voor toekomstige groei met voorspellend inzicht in capaciteitsparameters, terwijl je IP-adres en uitschakeling van schakelpunten vermijdt.

 Infoblox Diverse Devices

Identificeer Rogue Devices Sneller naar Versterker Beveiliging

Vind en herstel snel rogue-apparaten in je netwerk. Identificeer snel gecompromitteerde apparaten met behulp van uitgebreide contextuele gegevens, inclusief bijbehorende switchpoorten, IP- en MAC-adressen, locatie en gebruikersinformatie. Isoleer apparaten met behulp van onze geautomatiseerde schakelaarpoortbesturing. Snelheid responstijden met geïntegreerde toegang tot Rapid Threat Containment van Cisco ISE, die automatisch wordt geactiveerd door Infoblox Secure DNS wanneer een compromis wordt gedetecteerd.

Infoblox Rogue Devices

Krijg een meer Agile Netwerk

Creëer een flexibele netwerkinfrastructuur om beter tegemoet te komen aan je veranderende bedrijfsbehoeften. Centraal beheer van je netwerk, IP-adres en switch-poortcreatie, -verwijderingen en -wijzigingen. Verbeter de productiviteit door nieuwe apparaten sneller online te brengen met de mogelijkheid om dynamisch IP-adressen toe te wijzen en poorten naar beschikbare adressen te schakelen. Wijs automatisch ongebruikte bronnen terug om verspilling tegen te gaan, terwijl je configuratiefouten reduceert die leiden tot uitvaltijd en hogere kosten voor het oplossen van problemen.

 Infoblox Agile Networks

Onze Infoblox-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde partner van Infoblox met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Infoblox zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Infoblox-oplossing.

Infradata is een bekroonde Infoblox partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Belangrijkste functies

Automated Discovery

Plan herhalende detectie op basis van tijd, datum en netwerkparameters.

Discrepancy Reporting

Ontvang rapporten en herstelopties voor poort- en IP-toewijzingen gemaakt in IPAM maar die zijn geschonden door daadwerkelijk netwerkgebruik.

Unmanaged Device en Network Discovery

Ontdek alle apparaten die op het netwerk zijn aangesloten en zet ontdekte objecten om in beheerde.

Blackout-planning

Voorkom detectie en / of schakelpuntcontrole op geselecteerde netwerken op geselecteerde tijden.

Consistente, gecentraliseerde UI

Centraliseer netwerkbeheer en verbeter de operationele efficiëntie met een uniforme gebruikersinterface voor uw hele organisatie.

Uitbreidbare attributen

Organiseer en deel gegevens effectiever door metadata te gebruiken om belangrijke IP-bronnen te taggen.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer