Infoblox

IPAM voor Microsoft

Breid je Microsoft-investering uit met Infoblox IPAM

Optimaliseer efficiëntie, zichtbaarheid en beveiliging

Het succes van IT-besluitvorming is direct gecorreleerd aan de nauwkeurige en diepgaande adresniveau-details van een IP-adresbeheer (IPAM) -systeem.

Hiaten in Microsoft IPAM creëren inconsistentie tussen de huidige status van netwerktopologie en de informatie in Microsoft Active Directory (AD). Dit kan leiden tot uitvallen van basisvoorzieningen zoals gebruikersauthenticatie en bestandsbeschikbaarheid. Verder is Microsoft-server IPAM beperkt tot een individueel forest dat meerdere serveraanmeldingen vereist om meerdere forests te beheren.

Infoblox IPAM kan naadloos worden geïntegreerd met Microsoft AD-sites en -services en koppelt dit gat voor zowel AD- als netwerkbeheerders. Verder overspant Infoblox Microsoft-forests en brengt de volledige Microsoft-omgeving in een centraal beheerde grafische gebruikersinterface, die ongekende zichtbaarheid, operationele efficiëntie en uptime van services biedt.

Agentloze integratie met AD-sites

Infoblox biedt een naadloze en agentloze IPAM-implementatie die geen wijziging vereist in Microsoft Active Directory en / of bestaande applicaties. Infoblox integreert naadloos, gebruikmakend van dezelfde native program calls die door Microsoft worden gebruikt.

 Infoblox Agentless Integration

Beheer Windows-servers over meerdere domeinen

Infoblox IPAM voor Microsoft biedt uitgebreide zichtbaarheid in alle domeinen en forests. Met Infoblox IPAM krijgt de organisatie ondersteuning bij het beheer van meerdere forests, bijvoorbeeld tijdens fusies en overnames (M & A) zonder netwerkuitval door overlappende IP-adressen.

Infoblox Multiple Domains

Compliance Requirements en Audits zijn een koud kunstje!

Met Infoblox IPAM kun je uitgebreide rapportage-, audit- en beveiligingsmogelijkheden krijgen. Organisatie kan alle IP-gerelateerde bewerkingen automatisch loggen voor naleving en rapportage. Infoblox IPAM voor Microsoft bevat ook gedetailleerde controlemogelijkheden waardoor beveiligingsniveaus niet beschikbaar zijn op een Microsoft-server.

 Infoblox Compliance Requirements

Gecentraliseerd beheer met bidirectionele synchronisatie

Het gebruik van de Infoblox IPAM-organisatie kan Microsoft DNS / DHCP-services en Infoblox IP-adressen vanaf één locatie beheren. DNS-wijzigingen die worden aangebracht met behulp van Microsoft-hulpprogramma's worden automatisch weergegeven in Infoblox.

Identificeer Eindgebruikers moeiteloos

Infoblox Identity Mapping biedt uitgebreid inzicht door IP-adressen te verbinden met identiteiten van eindgebruikers, allemaal in kaart gebracht in een enkele Infoblox toonaangevende IPAM-database.

Onze Infoblox-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde partner van Infoblox met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Infoblox zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Infoblox-oplossing.

Infradata is een bekroonde Infoblox partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Belangrijkste functies

AD Integratie

Naadloze en agentloze IPAM-implementatie die geen wijziging in Microsoft Active Directory vereist.

Consistente, gecentraliseerde gebruikersinterface

Bidirectioneel, gecentraliseerd beheer met een uniforme gebruikersinterface op Microsoft- en niet-Microsoft-apparaten.

Onbeheerd apparaat- en netwerkdetectie

Ontdek alle apparaten en eindig verbonden met het netwerk en converteer ze naar beheerde.

Uitbreidbare attributen

Organiseer en deel gegevens effectiever door metadata te gebruiken om belangrijke IP-bronnen te taggen.

Geïntegreerde workflows

Automatiseer workflows, wijs IP-adressen toe vanuit één UI en beheerpoortstatus.

Uitgebreide netwerkdetectie

Met Infoblox Network Insight krijgt u een verzamelpunt voor het bekijken van protocol-, netwerkinfrastructuur-, eindhost-, connectiviteits- en switch-poortgegevens.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer