Infoblox

Integrated DNS, DHCP, and IPAM (DDI) for the Network

Easily Manage Diverse DDI Challenges Using a Single Platform

Verhoog de IT-efficiëntie met centraal beheerde, geïntegreerde DDI

Netwerklandschappen evolueren snel, gedreven door trends in beveiliging, virtualisatie, cloud, SDN, IPv6-acceptatie en Internet of Things (IoT). Deze eisen vereisen geavanceerde oplossingen voor het beheer van DNS, DHCP en IP-adresbeheer, kritieke netwerkdiensten die samen bekend staan als DDI.

Infoblox DDI is onze toonaangevende, geïntegreerde en centraal beheerde aanpak voor het leveren van enterprise-grade DDI. Het maakt gebruik van onze gepatenteerde Infoblox GridTM-technologie om te zorgen voor hoge beschikbaarheid van DNS-, DHCP- en IPAM-services in je gedistribueerde netwerk. Infoblox DDI maakt het gemakkelijker voor je om je huidige en evoluerende behoeften te ondersteunen, terwijl tegelijkertijd de hoogste normen voor beveiliging, uptime van services en operationele efficiëntie worden bereikt.

Met behulp van Infoblox DDI kunnen je IT-teams:

  • Consolideer DNS, DHCP, IP-adresbeheer en andere kernnetwerkservices in één platform, beheerd vanuit een gemeenschappelijke console.
  • Centraal DDI-functies orkestreren over diverse infrastructuur met geïntegreerde mogelijkheden voor hybride en openbare cloud en virtuele en private cloud-omgevingen.
  • Toegang tot uitgebreide, geïntegreerde rapportage- en analysemogelijkheden voor capaciteitsplanning, activabeheer, compliancecontrole en auditing.
  • Verhoog de IT-efficiëntie en automatisering door naadloos te integreren met andere IT-systemen via RESTful API's, in combinatie met het Infoblox Grid.

Infoblox DDI-componenten Infoblox DNS

Uw netwerk is in grote mate slechts zo veerkrachtig als uw DNS, omdat dit systeem zo'n centrale rol speelt bij het verbinden van de apparaten en toepassingen in uw bedrijf. Met Infoblox DNS kunt u alle aspecten van DNS centraal beheren en automatiseren met behulp van een speciaal gebouwd platform om de hoge beschikbaarheid, efficiëntie, beveiliging en reactietijden van toepassingen te bereiken die u nodig hebt om te gedijen in een digitaal verbonden wereld.

Infoblox DNS

Infoblox IPAM and DHCP

The proliferation of mobile devices and the advent of IPv6 are placing growing pressure on your organization to effectively provision and manage vast numbers of IP addresses, while overseeing DHCP activities more efficiently. With the integrated Infoblox platform, you can handle your most challenging IPAM and DHCP requirements with ease.

Infoblox IPAM-DHCP

Onze Infoblox-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde partner van Infoblox met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Infoblox zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Infoblox-oplossing.

Infradata is een bekroonde Infoblox partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Vertrouwde Partner voor Digitale Transformatie.

Superieure projectexecutie

Ontdek onze "First time right" filosofie.

Direct toegang tot experts

Vakkundige en gecertificeerde engineers die jouw situatie kennen.

Lean en agile

Kwaliteit, snelheid en enorme klantfocus.

Strategische partnerships

Selectie van toonaangevende technologieleveranciers.

Holistische aanpak van beveiliging

Van endpoint tot network edge.

Bewezen ervaring

Wereldwijd leveren van diensten en oplossingen.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer