Infoblox

Infoblox DDI Private Cloud Virtualisatie

Verbeter de flexibiliteit en consistentie in gevirtualiseerde en cloud-omgevingen

Maximaliseer de waarde van virtuele en cloudimplementaties

Virtuele en private clouds bieden je organisatie onmiskenbare voordelen op het gebied van schaalbaarheid, wendbaarheid en kostenbeheersing voor je gedistribueerde netwerkbehoeften. Conventionele tools voor netwerkbeheer ondermijnen die voordelen echter. Het configureren van DNS- en IP-adressen wordt bijvoorbeeld grotendeels handmatig uitgevoerd met gesegmenteerde puntoplossingen. Deze tools zijn niet ontworpen om elastische schaalbaarheid te ondersteunen. Ze kunnen evenmin de controle, zichtbaarheid, betrouwbaarheid en consistentie bieden die je organisatie vereist.

Daarom hebben we Infoblox DDI voor virtualisatie en private cloud gemaakt. Met Actionable Network Intelligence kun je centraal, flexibel en efficiënt DNS, DHCP en IPAM beheren voor complexe gedistribueerde virtuele en cloud-gebaseerde omgevingen. Nu kun je met een gerust hart complexe multi-platformworkloads ondersteunen en het volledige potentieel van je private cloud- en virtualisatie-implementatiestrategie maximaliseren.

Voorzie en beheer automatisch uw private cloud en virtuele omgevingen

Automatiseer provisioning en de-provisioning van IP-adressen en DNS-records in private cloud en virtuele omgevingen, waardoor inefficiënte overdrachten tussen teams worden geëlimineerd. Stroomlijn de verdeling van de werklast en verkrijg granulaire controle over gevirtualiseerde netwerkeigenschappen. Verhoog de productiviteit en efficiëntie door consistente workflows te creëren voor VMware, OpenStack en Docker.

Infoblox Provision

Verbeter toezicht en controle over virtuele bronnen

Detecteer en volg automatisch virtuele machines (VM's) op je ongelijksoortige platforms met behulp van een verenigde console. Bewaak je workloads en hun relatie met je netwerk, terwijl je minder tijd kwijt bent aan het oplossen van problemen. Stroomlijn compliance- en auditprocessen met inzicht in virtuele instanties, aangevuld met actuele en historische inzichten. Documenteer automatisch VM's en hun bronnen, zoals DNS-records en IP-adressen om alles up-to-date te houden.

Infoblox Resources

Zorg voor consistentie in omgevingen met meerdere platformen

Met Infoblox kun je gemakkelijk vereenvoudigen wat nodig is om consistente processen te implementeren in je uitgebreide on-premises, gevirtualiseerde en hybride cloud-infrastructuur. Pas geavanceerde automatisering en centralisatie toe om te zorgen voor een uniforme implementatie van netwerkbeleid voor DNS- en IP-adresregistratie. Geef uw afzonderlijke afdelingen kracht door de autorisatie voor provisioning te verdelen terwijl je volledig overzicht houdt. Drive-consistentie essentieel voor netwerkbeveiliging, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Infoblox Mulit Platform

Onze Infoblox-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde partner van Infoblox met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Infoblox zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Infoblox-oplossing.

Infradata is een bekroonde Infoblox partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Belangrijkste functies

Cloud-ready DDI

Automatiseer de provisioning van DNS-records en IP-adressen voor virtuele machines met vooraf gebouwde integraties voor verschillende cloudplatforms, waaronder VMware, AWS, OpenStack en Microsoft Azure. Beheer en visualiseer uw DNS- en netwerkconfiguraties op een uniforme UI of via API's. Voorzie lokale controles en machtig individuen of afdelingen door DNS en IPAM-machtiging aan deze afdelingen te delegeren.

Krachtige APIs

Schakel pre-built aangepaste integratie in met andere automatiserings- en orkestratieplatforms. Bereik API-schaalverdeling met behulp van een gedistribueerde aanpak om piek API-belastingen af te handelen.

Ongeëvenaarde Visibility en Auditing

Ontdek en volg continu uw virtuele assets op meerdere platforms met een geautomatiseerd ontdekkingsproces. Volg en controleer huidige en historische virtuele instances om naleving en consistent beleid te verzekeren.

Elastic Scale

Bouw een elastische en schaalbare architectuur voor kernnetwerkservices voor groeiende en evoluerende cloudimplementaties.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer