Infoblox

Core Network Services

Automatiseer en consolideer kernnetwerkservices, inclusief DNS, DHCP en IP-adresbeheer

Beheers de lasten voor je gedistribueerde netwerk

Naarmate je netwerk zich ontwikkelt om snel en snel vermenigvuldigende toepassingen en apparaten te ondersteunen, moeten je kernnetwerkservices opschalen met minimale beheeroverhead. Dat is niet mogelijk als je afhankelijk bent van ongelijksoortige, slecht geïntegreerde hulpprogramma's voor het beheer van DNS- en DHCP-servers en alle IP-adressen die je netwerk moet ondersteunen. De handmatige configuratiefouten en het gebrek aan zichtbaarheid in verband met conventionele beheeroplossingen kunnen resulteren in langdurige probleemoplossing en hogere onderhoudskosten, of ergste kosten en verloren klanten.

Met de kernnetwerkservices van Infoblox kun je een ongekend netwerkbeheer realiseren door essentiële services zoals DNS, DHCP en IP-adresbeheer te consolideren in een enkel, nauw geïntegreerd platform dat wordt beheerd via een gemeenschappelijke console.

Onze Infoblox-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde partner van Infoblox met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Infoblox zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Infoblox-oplossing.

Infoblox Core Network Services Producten

DNS, DHCP & IPAM (DDI)

Schakel je digitale onderneming in

Private Cloud/Virtualization

Beheer gedistribueerde virtuele en cloudworkloads

Public/Hybrid Cloud

Maximaliseer de waarde van je cloudimplementatie

Reporting en Analytics

Bewaak, analyseer en beveilig je netwerk

Network Insight

Verhoog de efficiëntie met een uniform beeld van netwerk middelen

DNS Traffic Control

Verbeter de beschikbaarheid van applicaties en responstijden

IPAM voor Microsoft

Beheer kernnetwerkservices vanaf één platform

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer