HPE

Gecertificeerde Partner

Technologie-innovatie die bedrijfstransformatie bevordert.

Hewlett Packard Enterprise (HPE) helpt klanten technologie te gebruiken om tijd te besparen die nodig is om ideeën in waarde te veranderen. Op hun beurt transformeren ze industrieën, markten en levens.

Sommige van onze klanten gebruiken traditionele IT-omgevingen. De meesten zijn overgestapt naar een veilige, cloud-enabled, mobielvriendelijke infrastructuur. Velen vertrouwen op een combinatie van beide. Waar ze zich ook bevinden, HPE biedt de technologie en oplossingen om hen te helpen slagen.

Technologie die transformatie mogelijk maakt

HPE maakt IT-omgevingen efficiënter, productiever en veiliger, waardoor snelle, flexibele reacties op een snel veranderend competitief landschap mogelijk zijn. HPE stelt organisaties in staat om snel op ideeën in te spelen door infrastructuur te leveren die gemakkelijk kan worden samengesteld en opnieuw kan worden samengesteld om aan verschuivende eisen te voldoen, zodat ze kunnen leiden in de huidige markt van ontwrichtende innovatie.

Oplossingen die je nodig hebt om te slagen

HPE levert hoogwaardige, hoogwaardige producten, consulting en ondersteunende diensten in één pakket. Dat is een van de belangrijkste onderscheidende factoren van HPE. HPE heeft toonaangevende posities in servers, opslag, bedrade en draadloze netwerken, geconvergeerde systemen, software, services en cloud. En met aangepaste financieringsoplossingen en -strategie kan HPE de juiste technologische oplossingen bieden voor uw unieke bedrijfsdoelen.

Innoveren voor vandaag en morgen

Hewlett Packard werkt al meer dan 75 jaar in de innovatiebranche. Hun uitgebreide intellectuele eigendomsportfolio en wereldwijde onderzoeks- en ontwikkelingsmogelijkheden maken deel uit van een innovatieroutekaart die is ontworpen om organisaties van elke omvang te helpen - van wereldwijde ondernemingen tot lokale startups - overgang van traditionele technologieplatforms naar de IT-systemen van de toekomst.

Onze HPE-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde partner van Hewlett Packard Enterprise met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door HPE zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw HPE-oplossing.

Infradata is een bekroonde HPE partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer