Fortinet

VPN: schaalbare, krachtige, diverse Crypto VPN's

Bescherm hogesnelheidgegevens die in beweging zijn tegen inbreuken in een multi-cloudomgeving

Schaalbare hoge snelheid Diverse Crypto VPN's Overzicht

Omdat bedrijven alles willen transformeren van bedrijfsmodellen tot serviceleveringsmethoden, gebruiken ze technologieën zoals mobiel computergebruik en cloud om gegevens en applicaties beschikbaar te maken waar ze nodig zijn, wat resulteert in een verhoogd digitaal oppervlak en blootstelling aan gegevens bij doorvoer.

Het handhaven van een uniform beveiligingsbeleid voor alle zakelijke gebruikers, applicaties, apparaten ongeacht hun locatie en geschikt toegangsbeheer is essentieel voor het bieden van beveiliging in een multi-cloudomgeving. De gegevens in beweging moeten worden beschermd met behulp van wederzijdse authenticatie en vertrouwelijkheid om gevoelige bedrijfsgegevens te beschermen over onbeveiligde netwerken en biedt een verdedigbaar bewijs van beveiliging.

Onze Fortinet-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde partner van Fortinet met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Fortinet gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Fortinet-oplossing.

Schaalbare High-Speed Diverse Crypto VPN's Productdetails

Organisaties selecteren FortiGate-schaalbare en krachtige Crypto VPN's om gebruikers te beschermen tegen man-in-the-middle-aanvallen en uiteindelijk gegevens van inbreuken die kunnen optreden terwijl gegevens met hoge snelheden in beweging zijn. Fortinet VPN-technologie biedt beveiligde communicatie via internet tussen meerdere netwerken en eindpunten, via zowel IPsec- als Secure Socket Layer (SSL) -technologieën, waarbij gebruik wordt gemaakt van FortiASIC-hardwareacceleratie voor hoogwaardige communicatie en gegevensprivacy.

Kenmerken en voordelen

Hardware-ondersteunde codering

Voorkom schendingen en veilige gegevensoverdracht op een zeer hoge snelheid.

Schaalbare beveiliging

Schaalbare beveiliging die naadloos is geïntegreerd met routering.

Uitgebreide beveiliging van gegevenscommunicatie

Beschermt applicatie naar toepassing, gebruiker naar gebruikers, gebruiker naar machine, machine naar machine-communicatie.

Diverse VPNs

Op IPsec of SSL gebaseerde diverse VPN's om flexibele veilige netwerkkeuzes aan te bieden.

Security Fabric Integration

Deel FortiTelemetry-informatie over locatietunnels met de vereiste vertrouwelijkheid.

Unified Management

Vereenvoudigd, eenvoudig te beheren enkel paneel voor het beheer van grootschalige crypto-VPN's, routing en NGFW.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer