Fortinet BYOL

Fortinet Bring Your Own License voor AWS, Azure of Google Cloud

Ben je op zoek naar een Fortinet-licentie of wil je overstappen naar een multi cloud-omgeving? Als strategische partner van Fortinet kunnen we concurrerende prijzen aanbieden voor elke soort licentie. In bijna alle gevallen is BYOL een economischer oplossing dan het kopen van je Fortinet-licenties via AWS, Azure of Google Cloud-marktplaatsen. Vraag een offerte aan voor licenties of vraag prijsinformatie aan.

Bring your own license (BYOL) - Fortinet

Bring Your Own License is een licentiemodel waarmee je je licentie flexibel kunt gebruiken, zowel op locatie als in de cloud. Een BYOD-platform heeft mogelijk capaciteit voor gedetailleerde gebruiksrapportage over zaken als validiteit en efficiëntie.

Belangrijkste voordelen van Fortinet BYOL vs Marketplace

  • Grotere flexibiliteit: met echte licentiemobiliteit kun je gemakkelijk van en naar services migreren, zonder je zorgen te hoeven maken over het beheer van meerdere licenties voor hetzelfde product op meerdere platforms en services.
  • Reductie / verwijdering van Upfront-kosten: wanneer je het gebruik van software opschaalt, kun je je licentie delen en migreren, waardoor u vooraf enorme kosten bespaart. Gelijktijdige licenties voor meerdere services kunnen de kosten met een grote marge verhogen; Met BYOL kunnen bedrijven dit probleem voorkomen.
  • Verhoogde vrijheid van gebruik: bedrijven hebben veel meer flexibiliteit over hoe ze een service willen gebruiken binnen de licentievoorwaarden.
  • Diepgaande tracking en rapportage: houd de geldigheid en het gebruik van de licentie bij. Alles wordt beheerd in de cloud en kopieën van licenties zijn niet langer nodig.

BYOL for AWS, Azure and Google Cloud

Als je AWS, Azure of Google Cloud-services gebruikt, kunnen we je ondersteunen met BYOL-licenties, ontwerp, onderhoud en nog veel meer. Neem je eigen licentie mee naar AWS, Azure of Google Cloud en bespaar op licentiekosten.

  • Profiteer van de efficiëntie van de cloud terwijl je nog steeds eeuwigdurende licenties aanschaft
  • Verleng de levenscyclus van je software zonder extra hardwarekosten
  • Versnel je migratie naar de cloud met behulp van bestaande afbeeldingen van virtuele machines

Over Infradata

Infradata is een toonaangevende netwerk- en beveiligingsintegrator die zich toelegt op het leveren van superieure oplossingen en diensten. We zijn trots op onze technologische onafhankelijkheid en onze rol als trusted advisor. Onze diepe ervaring geeft ons een duidelijke en zelfverzekerde visie om klanten te helpen de toekomst te doorlopen.

Als toonaangevend, onafhankelijk IT-servicesbedrijf zijn we uniek gepositioneerd om digitale transformaties mogelijk te maken: meer waarde creëren voor klanten, partners en aandeelhouders en groeimogelijkheden bieden voor onze mensen.

Ons uitgebreide partnernetwerk helpt ons om samenwerking te stimuleren en technologie-onafhankelijkheid te benutten. We hebben meer dan 40 toonaangevende wereldwijde partnernetwerkrelaties opgezet.

Infradata is een bekroonde Fortinet partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer