Fortinet

Secure Web Gateway (SWG)

Enterprise-class bescherming tegen bedreigingen via het internet

Secure Web Gateway (SWG) Overzicht

Secure Sockets Layer (SSL) -gebruik neemt toe, met ten minste 60% van de internetsites die het gebruiken vanaf januari 2018. Hoewel dit vertrouwelijkheid biedt, is het ook een geweldige plek voor cybercriminelen om malware te verbergen. Uit brancherapporten blijkt dat 41% van het kwaadaardige verkeer gebruikmaakt van codering. Beheerders verliezen bovendien de zichtbaarheid van gegevens die de onderneming verlaten en kunnen geen gegevensverliesbeleid afdwingen.

Fortinet-firewalls met Gateway Security beschermen ondernemingen tegen webaanvallen met URL-filtering, zichtbaarheid en beheer van gecodeerd webverkeer via SSL-inspectie en toepassing van gedetailleerd webapplicatiebeleid. Fortinet is de eerste en enige gateway-beveiligingsleverancier die de VBWeb-certificering van Virus Bulletin voor webfiltereffectiviteit behaalt.

Onze Fortinet-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde partner van Fortinet met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Fortinet gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Fortinet-oplossing.

Secure Web Gateway (SWG) Product Details

Fortinet Secure Web Gateway verdedigt gebruikers tegen internetbedreigingen en helpt bedrijven bij het afdwingen van beleidsnaleving voor internettoepassingen.

Met FortiGate SWG kun je toonaangevende Fortinet Next Generation Firewalls als proxy gebruiken. FortiGate SWG consolideert NGFW- en SWG-services en helpt ondernemingen met het eenvoudig beheren van hun netwerkbeveiligingsoplossing. Het ondersteunt alle proxy-implementatiemodi en maakt gebruik van meerdere detectietechnieken, zoals webfiltering, DNS-filtering, preventie van gegevensverlies, antivirus, inbraakpreventie en geavanceerde bescherming tegen bedreigingen om werknemers te beschermen tegen internetbedreigingen. FortiGate SWG is het meest geschikt voor bedrijven die netwerkbeveiligingsservices willen consolideren en de werklast van beveiligingsteams willen optimaliseren.

Bedrijven kunnen ook FortiProxy, een speciale Secure Web Gateway-oplossing, gebruiken.

Kenmerken en voordelen

Product met veel functies dat NGFW- en SWG-services consolideert

Krachtige hardware die diepgaande SSL-inspectie kan uitvoeren

Anti-malwaretechnieken bijgewerkt met de nieuwste bedreigingsinformatie

Verlaag de werklast van het beveiligingsteam door een enkel venster voor glasbeheer voor zowel NGFW als SWG te bieden

Verwijder effectief dode hoeken in gecodeerd verkeer, zonder concessies te doen aan de prestaties

Blijf beschermd tegen de nieuwste bekende en onbekende aanvallen via het internet

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer