Fortinet

Fortinet Sandbox

Hoogwaardige proactieve geavanceerde dreigingsdetectie

Sandbox

Met het toenemende volume en de complexiteit van cyberaanvallen, vergt het slechts één bedreiging om door de beveiliging te glippen om een datalek op te lossen. CISO's hebben sandboxing aangenomen als een essentieel onderdeel van hun beveiligingsstrategieën om voorheen onbekende bedreigingen te helpen bestrijden.

Hoewel aanvalsoppervlakten dynamischer worden door de opkomst van IoT en cloud-gebaseerde services, drijft een voortdurend tekort aan cybersecurity-talent organisaties ertoe om sandboxing te integreren met meer controle en een hoge mate van automatisering.

Onze Fortinet-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde partner van Fortinet met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Fortinet gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Fortinet-oplossing.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer