Fortinet

FortiGate 50 en 30 serie

Geconsolideerde, geavanceerde beveiliging en SD-WAN

De toestellen uit de FortiGate 50 - 30-serie leveren een doorvoersnelheid van 2,5 Gbps aan firewalls plus meerdere, geïntegreerde 1 GE-poorten. Deze combinatie van prestaties, poortdichtheid en geconsolideerde beveiliging biedt een ideaal platform voor filiaallocaties.

De FortiGate 50E- en 30E-serie bieden een uitstekende oplossing voor netwerkbeveiliging in een compacte fanless desktopform factor voor filialen en middelgrote bedrijven. Bescherm tegen cyberbedreigingen met toonaangevende veilige SD-WAN in een eenvoudige, betaalbare en eenvoudig te implementeren oplossing.

FortiGate / FortiWiFi 50E-serie:

  • FortiGate 50E, FortiWiFi 50E / -2R, FortiGate / FortiWiFi 51E en FortiGate 52E
  • FortiGate / FortiWiFi 30E

Fortinet Fortiwifi 30E

Onze Fortinet-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde partner van Fortinet met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Fortinet gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Fortinet-oplossing.

Infradata is een bekroonde Fortinet partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen