Fortinet

Fortinet Management

Vereenvoudigd beheer en analyse op het volgende niveau.

Security Management en Analytics

Beveiligingsteams worden wereldwijd uitgedaagd door beperkte middelen, zowel wat betreft het aantal personeelsleden als het onbewerkte beveiligingstalent. Bovendien worden beveiligingsteams gevraagd om meer te doen, vaak in complexere netwerken en met een groeiend aantal meldingen van meerdere systemen. Succesvolle beveiligingsteams verminderen deze uitdagingen door drie best practices te implementeren. Ten eerste eisen ze een vereenvoudigd configuratiebeheer, verkorten ze de implementatietijd en verzachten ze misconfiguraties als gevolg van menselijke fouten. Ten tweede bouwen ze hun omgeving op voor een enkel inspectiepunt en creëren ze het grote beeldperspectief dat hen op echte prioriteiten richt. Ten derde implementeren ze analyse op het volgende niveau om het lawaai te doorbreken en gebruik te maken van hun eigen beveiligingsexpertise.

Gelukkig zijn deze best practices voor beveiligingsoperaties belichaamd in de managementoplossing van Fortinet, waaronder FortiAnalyzer, FortiCloud, FortiManager en FortiSIEM. Bovendien zijn deze vier producten belangrijke componenten om Fortinet Security Fabric tot leven te brengen.

Onze Fortinet-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde partner van Fortinet met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Fortinet gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Fortinet-oplossing.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer