Fortinet

FortiGate 6000 F Serie

FortiGate High-Performance Next-Generation Firewalls.

De FortiGate 6000F-serie biedt hoogwaardige bescherming tegen bedreigingen voor grote ondernemingen en serviceproviders, met de flexibiliteit om te worden ingezet op internet of in de cloud, in de kern of interne segmenten van het datacenter. De vele hogesnelheidsinterfaces, hoge poortdichtheid, toonaangevende beveiligingsdoeltreffendheid en hoge doorvoer van de 6000F-serie houden uw netwerk verbonden en veilig.

Fortigate NGFW 6000F

Security

  • Beschermt tegen bekende exploits, malware en kwaadwillende URL's met behulp van voortdurende bedreigingsinformatie van de beveiligingsdiensten van FortiGuard Labs.
  • Beschermt tegen onbekende aanvallen met behulp van dynamische analyse en biedt geautomatiseerde mitigatie om gerichte aanvallen te stoppen.

Prestaties

  • Next Generation of Fortinet Distribution Processors (DP3) introduces a revolutionary load balancing architecture providing both resiliency and ultra high connection rate support.
  • Delivers industry’s best threat protection performance and ultra-low latency using purpose-built security processor (SPU) technology.
  • Provides industry-leading performance and protection for SSL encrypted traffic.

Certificaat

  • Onafhankelijk getest en gevalideerd, beste beveiligingseffectiviteit en prestaties.

Networking

  • Biedt uitgebreide netwerkinterfaceflexibiliteit met de eerste 1/10/25 G-interfacesteun in de branche.
  • Met uplinks in typische datacenters die zich verplaatsen naar 100 GE, biedt de combinatie van 1/10/25 en 40/100 GE-interfaces superieure interfaceflexibiliteit en TCO voor klanten.

Management

  • Eén vensterruit met Network Operations Center-weergave (NOC) biedt 360 ° zichtbaarheid om problemen snel en intuïtief te identificeren.

Security Fabric

  • Zorgt ervoor dat de producten van Fortinet en de producten van Fabric voor samenwerking kunnen worden geïntegreerd en bieden end-to-end beveiliging over het gehele aanvalsoppervlak

Onze Fortinet-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde partner van Fortinet met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Fortinet gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Fortinet-oplossing.

Infradata is een bekroonde Fortinet partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Fortinet Security Fabric

Met Security Fabric kan de beveiliging dynamisch worden uitgebreid en aangepast naarmate er meer en meer workloads en gegevens worden toegevoegd. De beveiliging volgt naadloos en beschermt gegevens, gebruikers en applicaties terwijl ze zich verplaatsen tussen IoT, apparaten en cloud-omgevingen in het hele netwerk.

FortiGates vormt de basis van Security Fabric en breidt de beveiliging uit via zichtbaarheid en controle door nauw te integreren met andere Fortinet-beveiligingsproducten en Fabric-Ready Partner-oplossingen.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer