Fortinet

FortiGate: Ultra High-end firewalls

Geavanceerde en krachtige netwerkbeveiliging

FortiGate Next-Generation Firewall-apparaat

  • De snelste prestatie ter bescherming van bedreigingen door de industrie
  • Hoogwaardige oplossing voor veeleisende netwerken

Ultra High-Performance Network Security

Digitale ondernemingen verwerken enorme hoeveelheden gecodeerd verkeer en inhoudrijke gegevens samen met een verhoogde nadruk op geoptimaliseerde gebruikerservaringen. Het digitale aanvalsoppervlak heeft geleid tot nieuwe, complexe vormen van aanvallen waarvoor geavanceerde bescherming nodig is om op elk moment en overal waar de dreiging wordt ontdekt, te worden toegepast. De nieuwste generatie firewalls (NGFW's) moeten op betrouwbare wijze grote volumes netwerk- en cloudverkeer verwerken, geconsolideerde geavanceerde beveiliging bieden in een kleinere, efficiëntere fysieke footprint en voldoen aan nieuwe beveiligingsvereisten, zoals uitgebreide inspectie van gecodeerd verkeer voor geavanceerde malware zonder de prestaties te beïnvloeden .

De nieuwe FortiGate 6000 NGFW-appliances zijn voorzien van de nieuwste innovatie van Fortinet, voor geavanceerde beveiliging, prestaties en connectiviteit voor de meest veeleisende netwerkbehoeften. De 6000-serie combineert ongeëvenaarde bescherming tegen dreigingen en SSL-inspectieresultaten in een eenvoudig te beheren, compact apparaat.

Onze Fortinet-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde partner van Fortinet met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Fortinet gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Fortinet-oplossing.

FortiGate 6000F Series

De FortiGate 6000-serie is Fortinet's nieuwe lijn van high-end next-generation firewalls. Verkrijgbaar in twee verschillende modellen om te voldoen aan de behoeften van de klant, de 6000-serie omvat de 6300F en de 6500F. De serie biedt eenvoud en flexibiliteit bij de implementatie, met ultrahoge NGFW, SSL-inspectie en bescherming tegen bedreigingen, capaciteit en connectiviteit om grote hoeveelheden netwerkverkeer te beveiligen.

FortiGate 6000F Serie

FortiGate ultra high-end next-generation firewalls

De hoogste NGFW- en risicobescherming doorvoer in een compact 3U-apparaat

Nieuwe architectonische hardware ontworpen voor schaal en veerkracht

Inspectie van gecodeerd verkeer voor malware op doorbraaksnelheden

Hoogwaardige netwerkinterfaces met 10G / 25G / 40G- en 100G-connectiviteit

Load-balancing van netwerkverkeer om zeer hoge verbindingssnelheden te ondersteunen

Beveiliging Stofintegratie voor gedeelde intelligentie, transparante zichtbaarheid en beveiligingscontroles over het volledige aanvalsoppervlak

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer