Fortinet

FortiGate 900, 800 en 600 Series

Next-generation firewall met volledige zichtbaarheid

De apparaten in de FortiGate 900 - 600 Series leveren een doorvoersnelheid van 52 Gbps en meerdere ingebouwde 10 GE-poorten. Deze combinatie is ideaal als interne segmenteringsfirewall of next-generation firewall voor de externe verbindingen. Het apparaat biedt superieure beveiliging en snelheden van meerdere gigabits om bepaalde gedeelten van het interne netwerk en de buitenrand van het netwerk te beschermen.

De FortiGate 900D, 800D en 600E Series leveren geavanceerde firewallfunctionaliteit voor middelgrote en grote bedrijven en voldoende flexibiliteit voor gebruik aan de buitenrand van een campus- of datacenternetwerk. Het apparaat biedt optimale
beveiliging dankzij de krachtige prestaties, doeltreffende beveiliging en diepgaande zichtbaarheid.

FortiGate 900D

Onze Fortinet-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde partner van Fortinet met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Fortinet gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Fortinet-oplossing.

Infradata is een bekroonde Fortinet partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer